Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή και δεμένος ο σύζυγός της - Μωρό στο σπίτι

Γλυκά Νερά: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα, δεμένος ο σύζυγός της- Στο σπίτι υπήρχε και μωρό Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Μια τραγική εικόνα αντίκρισαν αστυνομικοί σε σπίτι στα Γλυκά Νερά, όπου μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή, ενώ ο σύζυγός της ήταν δεμένος.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέσα στο σπίτι υπήρχε και ένα μωρό. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή, πιθανότατα στραγγαλισμένη, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα.



Ο σύζυγός της εντοπίστηκε ζωντανός, δεμένος σε καρέκλα, αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ενώ μέσα στο σπίτι υπήρχε και ένα μωρό. Στο σημείο σπεύδει κλιμάκιο των ανθρωποκτονιών για να αναλάβει τις έρευνες για το έγκλημα.

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η γυναίκα ήταν ηλικίας 20 ετών και το μωρό μόλις 11 μηνών.

 

Η κλήση στην αστυνομία φέρεται να έγινε από τον ίδιο τον σύζυγο, ο οποίος κατάφερε να συρθεί δεμένος με την καρέκλα και να καλέσει τις Αρχές φωνάζοντας ότι έγινε ληστεία μετά φόνου. Ο άνδρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το συμβάν συνέβη μέσα στη νύχτα και οι ληστές σκότωσαν μπροστά στα μάτια του τη σύζυγό του επειδή φώναζε. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM