Μεσολόγγι: Κλειστά όλα τα σχολεία ως 12 Μαΐου - Έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού

Μεσολόγγι: Κλειστά όλα τα σχολεία ως 12 Μαΐου - Έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Κλειστά έως την Τετάρτη 12 Μαΐου θα παραμείνουν όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τα ειδικά σχολεία του Δήμου Μεσολογγίου λόγω αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, «με την απόφαση του δημάρχου, όπου λαμβάνονται υπόψη το ΦΕΚ της 8ης Μαΐου, οι διατυπωμένες απόψεις αρμοδίων εκπροσώπων φορέων, όπως της Διοίκησης του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, της εκπαιδευτικής κοινότητας και της εισήγησης του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, αποφασίζεται η διακοπή των μαθημάτων των σχολείων έως τις 12 Μαΐου, οπότε και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης».

«Ο δήμος και η επιτροπή υγείας από την προηγούμενη εβδομάδα και συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα, εισηγήθηκαν την αναστολή του ανοίγματος των σχολείων», δήλωσε ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος.

Και πρόσθεσε: «Εμπρός στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και την διασπορά που είναι μεγάλη ακόμη και στην εκπαιδευτική κοινότητα, με στάση ευθύνης αποφασίσαμε να μην ανοίξουν τα σχολεία μέχρι την Τετάρτη. Η υγεία των μαθητών και των εκπαιδευτικών πρέπει να προασπιστεί. Καλώ όλους τους συνδημότες να επιδείξουν την μέγιστη δυνατή προσοχή».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Ελλάδα / Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - Σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του κυλικείου, μετά την ανάθεσή του σε διαχειριστή
LIFO NEWSROOM
Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM