Ροτβάιλερ τραυματίστηκε σε πεζοπορία και διασώστες το κουβάλησαν για 7 χιλιόμετρα

Ροτβάιλερ τραυματίστηκε σε πεζοπορία και διασώστες το κουβάλησαν για 7 χιλιόμετρα Facebook Twitter
0

Διάσωση χρειάστηκε ένας σκύλος ράτσας ροτβάιλερ που τραυμάτισε την πατούσα του στη διάρκεια πεζοπορίας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει. 

Η 8χρονη Lusha, όπως ονομάζεται το θηλυκό ροτβάιλερ, «τραυμάτισε την μπροστινή πατούσα της» στην τρίτη μέρα μιας εκδρομής πεζοπορίας στο Εθνικό Δάσος Los Padres της Καλιφόρνια όταν μαζί με την ιδιοκτήτριά της βρίσκονταν 4 μίλια (περίπου 6.8 χιλιόμετρα) μακριά από το αυτοκίνητό τους. 

Όπως εξήγησε η Kinga Szpakiewicz, στο δρόμο της επιστροφής προς το αυτοκίνητο, ο σκύλος πάτησε μια πέτρα με αποτέλεσμα να κοπεί στο πόδι. Στην αρχή προσπάθησε να συνεχίσει μετά τον τραυματισμό, αλλά σε κάποια φάση έπαψε να περπατάει, οπότε η ίδια αποφάσισε να σταματήσουν. 

Την επόμενη μέρα και με την Lusha να μην δείχνει σημάδια βελτίωσης, η Szpakiewicz, που έχει εργαστεί για τα National Geographic και Travel Channel, κάλεσε βοήθεια χάρη σε ένα άλλο γκρουπ πεζοπορίας που είχε μαζί συσκευή επικοινωνίας. 

Στη συνέχεια μίλησε με κάποιο φίλο, που την βοήθησε να βρει διασώστες κατάλληλους να μεταφέρουν τον βάρους 36 κιλών σκύλο της μέσα στο δάσος με την Lusha «να απολαμβάνει ξαπλωμένη τη βόλτα της», όπως έγραψε η ομάδα διάσωσης στο Facebook. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ζητά το CDU

Διεθνή / Γερμανία: Επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ζητά το CDU

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει μέχρι τώρα απορρίψει το ενδεχόμενο επαναφοράς της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, ωστόσο ο υπουργός 'Αμυνας Μπόρις Πιστόριους τάχθηκε πρόσφατα υπέρ της επανεισαγωγής της
NEWSROOM
Οι single γυναίκες αγοράζουν πιο εύκολα σπίτι από τους single άνδρες- Γιατί συμβαίνει αυτό

Διεθνή / Οι single γυναίκες αγοράζουν πιο εύκολα σπίτι από τους single άνδρες- Γιατί συμβαίνει αυτό

Δημοσίευμα του The Hill ερευνά το γεγονός ότι οι single γυναίκες στις ΗΠΑ αποκτούν κατοικία με περισσότερη ευκολία από τους single άνδρες, παρά το μισθολογικό χάσμα ανάμεσα στα δύο φύλα
NEWSROOM
IDF για Ράφα: «Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε και να εξαλείφουμε κάθε απειλή κατά των Ισραηλινών πολιτών»

Διεθνή / IDF για Ράφα: «Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε και να εξαλείφουμε κάθε απειλή κατά των Ισραηλινών πολιτών»

Ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι «4 όλμοι εκτοξεύθηκαν από την περιοχή της Ράφα προς το ισραηλινό έδαφος, μετά τις σειρήνες που ήχησαν στην περιοχή Κερέμ Σαλόμ»
NEWSROOM