Το «Τόκιο 2020» ζητά 500 νοσηλευτές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το «Τόκιο 2020» ζητά 500 νοσηλευτές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο ζήτησαν περίπου 500 νοσηλευτές, για να βοηθήσουν κατά τη διάρκεια των φετινών Αγώνων, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν από τις 23 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου. 

Τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Οργανωτική Επιτροπή ζήτησε βοήθεια από την Ένωση νοσηλευτών της χώρας, για τη στελέχωση των Ολυμπιακών χώρων και του χωριού των αθλητών πριν και κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι διοργανωτές προωθούν τις προετοιμασίες τους, καθώς η Ιαπωνία αγωνίζεται να περιορίσει την πανδημία του κορωνοϊού.

Την Παρασκευή, έγινε γνωστό ότι περιοχές όπως το Τόκιο και η Οζάκα βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

«Ζητήσαμε να εργαστούν περίπου 500 νοσηλευτές,» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Τόκιο 2020, Τοσίρο Μούτο, σε συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: «Η κύρια προϋπόθεση είναι ότι αυτό δεν πρέπει να επηρεάζει αρνητικά την περιφερειακή ιατρική περίθαλψη». 

Η Οργανωτική Επιτροπή δήλωσε επίσης ότι θα συγκαλέσει συζήτηση με ιατρικούς εμπειρογνώμονες την Παρασκευή (30/4) για να συζητήσουν τα μέτρα COVID-19. Θα συμμετάσχουν από έξι εμπειρογνώμονες και θα συνεδριάζει τακτικά για να συζητάει συγκεκριμένα μέτρα για τη διεξαγωγή ασφαλών Ολυμπιακών Αγώνων. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ CHATGPT OPENAI

Αθλητισμός / Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες: Αθλητής κέρδισε το αργυρό μετάλλιο έχοντας για προπονητή το ChatGPT

Ουκρανός αθλητής με προβλήματα όρασης κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στο δίαθλο των Παραολυμπιακών Αγώνων χρησιμοποιώντας το ChatGPT ως προπονητή, ψυχολόγο και μέσο παρακίνησης
THE LIFO TEAM
ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αθλητισμός / Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες 2026: Τελετή έναρξης με απουσίες λόγω πολέμου στο Ιράν και «επιστροφής» της Ρωσίας

Μέσα στους «πολέμους και τα αρνητικά πράγματα στον κόσμο, εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε την ένταξη. Αυτό είναι που προσπαθούμε να προστατεύσουμε σε αυτούς τους Αγώνες», δήλωσε πρόεδρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής
THE LIFO TEAM