Οσκαρ 2021: Η απονομή αλλάζει «στέγη» λόγω πανδημίας

Οσκαρ 2021: Η απονομή αλλάζει «στέγη» λόγω πανδημίας Facebook Twitter
0

H 93 απονομή της Ακαδημίας Κινηματογράφου των ΗΠΑ, τα Όσκαρ 2021, αναμένεται να τροποποιηθεί σημαντικά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αρχικά, η 93η τελετή ήταν προγραμματισμένη για την 28η Φεβρουαρίου, ωστόσο η πανδημία Covid-19 οδήγησε στο κλείσιμο κινηματογράφων παγκοσμίως στα μέσα Μαρτίου, ενώ οι παραγωγές κινηματογραφικών ταινιών παγκοσμίως ανεστάλησαν.

Ωστόσο μετά από πολλές αναβολές η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών ανακοίνωσε ότι η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, της υψηλότερης διάκρισης στη βιομηχανία του κινηματογράφου, θα διεξαχθεί στις 25 Απριλίου του 2021.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, οι διάσημοι προσκεκλημένοι καλούνται από τους διοργανωτές των Όσκαρ 2021 να μην φορούν μάσκες όσο γράφουν οι κάμερες, το βράδυ της 25ης Απριλίου, ωστόσο τους ζητείται ευγενικά να το κάνουν όσο η τελετή βρίσκεται σε διαφημίσεις ή παρουσιάζει εμβόλιμα βίντεο. Επίσης το κοινό θα πρέπει να είναι το πολύ μέχρι 170 άτομα.

Οσκαρ 2021: Η απονομή αλλάζει «στέγη» λόγω πανδημίας Facebook Twitter

Την ίδια ώρα, ο Ντέιβιντ Ρούμπιν, ο πρόεδρος της Ακαδημίας, ανακοίνωσε από το Μάρτιο ότι η τελετή θα διεξαχθεί σε έναν ιστορικό σιδηροδρομικό σταθμό στην καρδιά του Λος Άντζελες, περίπου 12 χιλόμετρα από το Dolby Theater όπου διεξάγονται παραδοσιακά οι τελετές.

Ο σταθμός Union Station, διάσημος για την αρχιτεκτονική του ισπανικού αποικιακού στυλ, φαίνεται να είναι ο κατάλληλος χώρος για να τηρηθούν οι αποστάσεις στο γκαλά.

Τη βραδιά της απονομής των Όσκαρ 2021 θα σκηνοθετήσει για έκτη φορά ο Γκλεν Γουάις.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Οι φωνές κατά του πολέμου στη Γάζα δυναμώνουν – «Δεν είναι πια για τη σωτηρία των ομήρων»

Διεθνή / Ισραήλ: Οι φωνές κατά του πολέμου στη Γάζα δυναμώνουν – «Δεν είναι πια για τη σωτηρία των ομήρων»

Εντός του Ισραήλ το μέτωπο που μέχρι πρόσφατα φαινόταν ενωμένο γύρω από την αναγκαιότητα της στρατιωτικής επέμβασης αρχίζει να παρουσιάζει σοβαρές ρωγμές
LIFO NEWSROOM
McDonald’s: Η μεγαλύτερη πτώση πωλήσεων από το 2020 – Προειδοποίηση για «αντιαμερικανικό αίσθημα» στο εξωτερικό

Διεθνή / McDonald’s: Η μεγαλύτερη πτώση πωλήσεων από το 2020 – Προειδοποίηση για «αντιαμερικανικό αίσθημα» στο εξωτερικό

Οι εσωτερικές έρευνες της εταιρείας καταδεικνύουν αυξανόμενο αντιαμερικανικό αίσθημα σε ορισμένες αγορές του εξωτερικού - ιδίως στη βόρεια Ευρώπη και στον Καναδά
LIFO NEWSROOM