Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πρώτη μοναχική έξοδος μετά το τελευταίο «αντίο» στον σύζυγό της

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πρώτη μοναχική έξοδος μετά το τελευταίο «αντίο» στον σύζυγό της Facebook Twitter
Πηγή φωτό Getty Images
0

Η βασίλισσα Ελισάβετ εθεάθη σήμερα, στην πρώτη εμφάνιση μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, του ανθρώπου που ήταν σύζυγός της επί 73 χρόνια.

 

Η μονάρχης της Βρετανίας πέρασε τις πύλες του κάστρου Ουίνδσορ το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα με την Daily Mail, που δημοσίευσε μακρινές φωτογραφίες, η βασίλισσα Ελισάβετ οδηγούσε μια πράσινη Jaguar.

 


Είχε καλυμμένα τα μαλλιά της με ένα φλοράλ μαντήλι, ενώ για συντροφιά της είχε μαζί της τα αγαπημένα της σκυλιά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

 

Από το ξέσπασμα της πανδημίας και μετά η βασίλισσα Ελισάβετ έχει περάσει τον περισσότερο καιρό στο κάστρο Ουίνδσορ, όπου διανυκτέρευσε μετά την κηδεία του δούκα του Εδιμβούργου.

 

Η εικόνα της στην τελετή, κατά τη διάρκεια της οποίας καθόταν μόνη της, προκάλεσε συγκίνηση σε πολλούς. Η βασίλισσα Ελισάβετ αποχαιρέτισε τον πρίγκιπα Φίλιππο με ένα χειρόγραφο σημείωμα, το οποίο τοποθέτησε πάνω στο φέρετρο.



Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού People, υπέγραψε το σημείωμα ως «Λίλιμπετ», όπως την αποκαλούσαν όταν ήταν παιδί. Ο σύζυγός της ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την αποκαλούσε έτσι.



Πέρα από τις κινήσεις της βασίλισσας Ελισάβετ, το ενδιαφέρον έχει στραφεί και στον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ στη Βρετανία για την κηδεία του παππού του.

 

Ο Χάρι διαμένει στο Frogmore Cottage και πληροφορίες της Daily Mail αναφέρουν ότι ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος, σκοπεύει να περάσει λίγο χρόνο μαζί του και θεωρείται πιθανό να κάνουν μαζί ένα περίπατο σήμερα.

 

Πάντως, ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να ανυπομονεί να επιστρέψει στις ΗΠΑ, προκειμένου να είναι στο πλευρό της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, η οποία είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Πληροφορίες της Daily Mail αναφέρουν ότι ίσως αναχωρήσει νωρίς αύριο το πρωί για το Λος Άντζελες.

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM