Κεραμέως: Πότε θα γίνουν οι Πανελλήνιες – Τι είπε για τις προαγωγικές εξετάσεις σε Λύκεια και Γυμνάσια

Κεραμέως: Πότε θα γίνουν οι Πανελλήνιες – Τι είπε για τις προαγωγικές εξετάσεις σε Λύκεια και Γυμνάσια Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Κανονικά εντός Ιουνίου θα γίνουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, όπως δήλωσε σήμερα, η υπουργός Παιδεία Νίκη Κεραμέως.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η υπουργός ανέφερε πως δεν έχουν ληφθεί ακόμη αποφάσεις για το αν θα γίνουν οι προαγωγικές εξετάσεις για τα Λύκεια άλλα και τα Γυμνάσια.

Σύμφωνα με την ίδια έχει τεθεί στην επιτροπή το θέμα του ανοίγματος των φροντιστηρίων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις γιατί το ζητούν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, σχεδιάζεται να ανοίξουν μετά το Πάσχα οι υπόλοιπες βαθμίδες της Εκπαίδευσης με το θέμα να έχει τεθεί ήδη στην επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Για τα self test, η κ. Κεραμέως δήλωσε ότι  η εγκυρότητά τους αποδείχτηκε  σε ποσοστό πάνω από 70% σημειώνοντας ότι εντοπίστηκαν σχεδόν 600 άνθρωποι θετικοί στον κορωνοιό που σήμερα θα ήταν στα σχολεία και θα είχαν μεταδώσει τον ιό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Ελλάδα / Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - Σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του κυλικείου, μετά την ανάθεσή του σε διαχειριστή
LIFO NEWSROOM
Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM