Ο Ντουέιν Τζόνσον είπε πως θα κατέβει για πρόεδρος «αν αυτό θέλει ο κόσμος»

Ο Ντουέιν Τζόνσον είπε πως θα κατέβει για πρόεδρος «αν αυτό θέλει ο κόσμος» Facebook Twitter
0

Ο Ντουέιν Τζόνσον θα κάνει ό,τι θέλει ο αμερικανικός λαός, καθώς όπως αποκάλυψε στο Sunday Today, είναι ανοιχτός σε μια υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ. 

«Έχω σκοπό να ενώσω την πατρίδα μας», λέει ο 48χρονος ηθοποιός. «Αισθάνομαι επίσης πως, αν αυτό θέλει ο κόσμος, τότε αυτό θα κάνω», προσθέτει. 

Είτε βάλει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο είτε όχι, δηλώνει «παθιασμένος να βεβαιωθεί ότι η χώρα μας θα είναι ενωμένη». «Μια ενωμένη χώρα, όπως γνωρίζουμε, είναι δυνατή. Θέλω να το δω αυτό για τη χώρα μας», λέει. 

Η δήλωση του Ντουέιν Τζόνσον έρχεται μετά από μια δημοσκόπηση που θέλει το 46% των Αμερικανών να στηρίζουν την προεδρική εκστρατεία του ηθοποιού, σύμφωνα με το Newsweek. 

«Δε νομίζω οι Εθνοπατέρες μας να οραματίστηκαν ποτέ πως θα μπει στο κλαμπ τους ένας φαλακρός τύπος με τατουάζ, μισός μαύρος, μισός από Σαμόα, να πίνει τεκίλα και να οδηγεί φορτηγάκι, αλλά να συμβεί ποτέ θα ήταν τιμή μου να υπηρετήσω τον κόσμο», είπε για την δημοσκόπηση. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο σταρ του ράγκμπι και ακτιβιστής Ρομπ Μπάροου- Έπασχε από τη νόσο κινητικού νευρώνα

Διεθνή / Πέθανε ο σταρ του ράγκμπι και ακτιβιστής Ρομπ Μπάροου- Έπασχε από τη νόσο κινητικού νευρώνα

Προς το παρόν δεν υπάρχει θεραπεία για τη νόσο του κινητικού νευρώνα, η οποία προκαλεί αποδυνάμωση των μυών, επηρεάζοντας την ικανότητα του ατόμου να περπατάει, να μιλάει, να τρώει, να πίνει και να αναπνέει
NEWSROOM
Γερμανία: Χρεοκόπησε ο τουριστικός όμιλος FTI - Γιατί επηρεάζει δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες

Διεθνή / Γερμανία: Χρεοκόπησε ο τουριστικός όμιλος FTI - Γιατί επηρεάζει δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι η τουριστική βιομηχανία και το ταμείο ταξιδιωτικής ασφάλισης θα φροντίσουν για τον επαναπατρισμό και την υποστήριξη των τουριστών που επηρεάζονται
NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ: Άνοιξε λογαριασμό στο TikTok παρά το γεγονός ότι ήθελε να το απαγορεύσει

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Άνοιξε λογαριασμό στο TikTok παρά το γεγονός ότι ήθελε να το απαγορεύσει

Ο Τραμπ, ο οποίος έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 3,6 εκατομμύρια followers μέσα σε λίγες ώρες, δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει «κάθε διαθέσιμο εργαλείο για να μιλήσει απευθείας με τον αμερικανικό λαό»
NEWSROOM
Βρετανία: Οι Τόρις υπόσχονται να αντιμετωπίσουν τη «σύγχυση» σχετικά με τον νομικό ορισμό του φύλου

Διεθνή / Βρετανία: Όχι στον αυτοπροσδιορισμό, φύλο είναι μόνο το βιολογικό, λένε οι Τόρις για τη «σύγχυση» σχετικά με τον νομικό ορισμό

Αν εκλεγούν στις 4 Ιουλίου, οι Συντηρητικοί και ο Ρίσι Σούνακ υπόσχονται να ξαναγράψουν τον νόμο περί ισότητας ώστε οι προστασίες που κατοχυρώνει να ισχύουν μόνο για το βιολογικό φύλο ενός ατόμου
NEWSROOM