Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας

Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 16:00 το απόγευμα το εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, με τη συμμετοχή φοιτητών, εκπαιδευτικών και μαθητών.

Οι διαδηλωτές, κυρίως φοιτητές, διαμαρτυρήθηκαν για τον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο που προβλέπει Ομάδες Προστασίας στα ΑΕΙ, αλλά και για τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση και πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή.

Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
EUROKINISSI

Το συλλαλητήριο στήριξαν και οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες δασκάλων και καθηγητών, ΔΟΕ και ΟΛΜΕ.

«Για άλλη μια φορά η εκπαιδευτική κοινότητα διεκδικεί ασφαλές άνοιγμα των σχολείων, με λήψη όλων των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων και πρωτοκόλλων, συνεχίζοντας, παράλληλα, αποφασιστικά τον αγώνα για την ανατροπή του νόμου Κεραμέως 4692/2020 και του νόμου που ψήφισε για τα πανεπιστήμια, που θεσπίζει την ελάχιστη βάση εισαγωγής και οδηγεί σε δραματικές περικοπές χιλιάδων εισακτέων στα Α.Ε.Ι., προχωρά σε διαγραφές φοιτητών και επιβάλλει την πανεπιστημιακή αστυνομία» ανέφερε σε ανακοίνωση η ΔΟΕ.

Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
EUROKINISSI


Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Οι επιτήδειοι πίστευαν ότι λόγω της ασθένειας της η Χρυσάνθη Σκαρπαθιώτη δεν θα προχωρούσε σε κινήσεις για να αιτηθεί αγροτικής επιδότησης για τις καλλιέργειές της
LIFO NEWSROOM