Κορωνοϊός: Βρέφος 20 ημερών νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Παίδων

Κορωνοϊός: Βρέφος 20 ημερών νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Παίδων Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Ένα βρέφος μόλις 20 ημερών, που μολύνθηκε από κορωνοϊό, νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων.

Το βρέφος, που νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», είναι το νεαρότερο σε ηλικία παιδί που έχει διασωληνωθεί στη χώρα μας λόγω κορωνοϊού, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι 326 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 70 έτη και το 67,8% είναι άνδρες. Το 86,2% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Επίσης, τις προηγούμενες 24 ώρες έγιναν 259 νέες εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό στα νοσοκομεία όλης της χώρας. Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταήμερου είναι 224 ασθενείς.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM
ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM