ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια ψάχνουν για νέο σπίτι στο Παλμ Μπιτς

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια ψάχνουν για νέο σπίτι στο Παλμ Μπιτς Facebook Twitter
Φωτογραφία Αρχείου / EΡΑ
0

Σε αναζήτηση της νέας τους κατοικίας στη Φλόριντα, μετά την αποχώρησή τους από τον Λευκό Οίκο, φαίνεται πως οδηγούνται ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια, παρότι, παρότι υπάρχουν οι φήμες που θέλουν το τέως «πρώτο» ζευγάρι των ΗΠΑ να μετακομίζει στο ιδιωτικό κλαμπ που διαθέτει ο Τραμπ στο Mar-a-Lago.

«Η Μελάνια και ο Ντόναλντ μιλούν με μεσίτες για την αγορά σπιτιού στο Παλμ Μπιτς ή κοντά σ' αυτό, καθώς ο χώρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαμονή τους στο Mar-a-Lago δεν είναι αρκετά μεγάλος και μπορεί να υπάρξουν προστριβές», αναφέρει το Page Six, το οποίο  επικαλείται πηγή κοντά στο ζευγάρι.

Την περίοδο αυτή το ζευγάρι περνάει της διακοπές τους στο Mar-a-Lago, και σύμφωνα με την ίδια πηγή: «Η Μελάνια διακοσμεί το διαμέρισμά τους... το οποίο διαθέτει ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, καθιστικά και γραφεία», ενώ όπως αναφέρει το περιοδικό People ο χώρος ανακαινίζεται, επεκτείνεται και εκσυγχρονίζεται.

Υπήρξαν αναφορές ότι το Mar-a-Lago δεν μπορεί να είναι η μόνιμη κατοικία του ζευγαριού, λόγω μιας συμφωνίας που έκανε ο Τραμπ πριν από χρόνια για να το μετατρέψει σε ιδιωτικό κλαμπ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Διεθνή / Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Ομαδική αγωγή από 51 οικογένειες έχει κατατεθεί στη Βρετανία κατά του φαρμακευτικού κολοσσού - Οι αποζημιώσεις συνολικά υπολογίζεται πως θα φτάσουν τα 100 εκατ. λίρες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο.
NEWSROOM