Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια ψάχνουν για νέο σπίτι στο Παλμ Μπιτς

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια ψάχνουν για νέο σπίτι στο Παλμ Μπιτς Facebook Twitter
Φωτογραφία Αρχείου / EΡΑ
0

Σε αναζήτηση της νέας τους κατοικίας στη Φλόριντα, μετά την αποχώρησή τους από τον Λευκό Οίκο, φαίνεται πως οδηγούνται ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια, παρότι, παρότι υπάρχουν οι φήμες που θέλουν το τέως «πρώτο» ζευγάρι των ΗΠΑ να μετακομίζει στο ιδιωτικό κλαμπ που διαθέτει ο Τραμπ στο Mar-a-Lago.

«Η Μελάνια και ο Ντόναλντ μιλούν με μεσίτες για την αγορά σπιτιού στο Παλμ Μπιτς ή κοντά σ' αυτό, καθώς ο χώρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαμονή τους στο Mar-a-Lago δεν είναι αρκετά μεγάλος και μπορεί να υπάρξουν προστριβές», αναφέρει το Page Six, το οποίο  επικαλείται πηγή κοντά στο ζευγάρι.

Την περίοδο αυτή το ζευγάρι περνάει της διακοπές τους στο Mar-a-Lago, και σύμφωνα με την ίδια πηγή: «Η Μελάνια διακοσμεί το διαμέρισμά τους... το οποίο διαθέτει ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, καθιστικά και γραφεία», ενώ όπως αναφέρει το περιοδικό People ο χώρος ανακαινίζεται, επεκτείνεται και εκσυγχρονίζεται.

Υπήρξαν αναφορές ότι το Mar-a-Lago δεν μπορεί να είναι η μόνιμη κατοικία του ζευγαριού, λόγω μιας συμφωνίας που έκανε ο Τραμπ πριν από χρόνια για να το μετατρέψει σε ιδιωτικό κλαμπ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

LiFO politics / Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

Θα καταφέρει ο χαρισματικός, νεοεκλεγείς δήμαρχος της Νέας Υόρκης να υλοποιήσει τις σημαντικές εξαγγελίες του; Είναι πράγματι αντισυστημικός, όπως παρουσιάζεται, και ποιες θα είναι οι πρώτες του αποφάσεις; Στο σημερινό επεισόδιο του πόντκαστ της LiFO Politics, η Βασιλική Σιούτη συζητά με τον Θοδωρή Καρναβά, καθηγητή Γενετικής και απόφοιτο του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια, που ζει στη Νέα Υόρκη, για τα αισιόδοξα μηνύματα της εκλογής του αλλά και για τις επιφυλάξεις που εκφράζονται.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως θα συνεργαστεί πλήρως με κάθε είδους έρευνα, τη στιγμή που οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο είναι ή υπήρξαν στενοί συνεργάτες του
LIFO NEWSROOM