Επιμένει ο Τραμπ: «Ο Τζο Μπάιντεν δεν κέρδισε τις εκλογές»

Επιμένει ο Τραμπ: «Ο Τζο Μπάιντεν δεν κέρδισε τις εκλογές» Facebook Twitter
EPA/Chris Kleponis / POOL
0

Επιμένει στα περί νίκης του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές ο Ντόναλντ Τραμπ, που επανήλθε στο ζήτημα μέσα από νέο μήνυμα στο Twitter.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος προχώρησε στο λογαριασμό του, λίγο πριν τις 10 το πρωί του Σαββάτου (τοπική ώρα) σε μια ανάρτηση που φιλοξενεί άρθρο γνώμης της ΝΥ Post με τη φωτογραφία του Τζο Μπάιντεν.

«Δεν κέρδισε (ο Μπάιντεν) τις εκλογές. Έχασε και στις 6 κρίσιμες πολιτείες, και με διαφορά», σημειώνει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του, καλώντας τους Ρεπουμπλικανούς πολιτικούς να «παλέψουμε ώστε να μην κλέψουν τη σπουδαία νίκη μας».

«Μετά πέταξαν εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους σε κάθε μια από αυτές, και τους έπιασαν. Τώρα οι Ρεπουμπλικανοί πολιτικοί πρέπει να παλέψουμε έτσι ώστε να μην κλέψουν τη σπουδαία νίκη μας. Μην είστε αδύνατοι ανόητοι!», αναφέρει ο Τραμπ στην ανάρτησή του.

Λίγα λεπτά αργότερα, το Twitter επενέβη στην ανάρτησή του Τραμπ προσθέτοντας την επισήμανση πως σύμφωνα με «πολλές πηγές το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών ήταν διαφορετικό».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM
ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM