Ο «Φόρεστ Γκαμπ» της Ιταλίας: Περπάτησε 450 χλμ μετά από καβγά με τη γυναίκα του

Ο «Φόρεστ Γκαμπ» της Ιταλίας: Περπάτησε 450 χλμ μετά από καβγά με τη γυναίκα του Facebook Twitter
0

Ένας Ιταλός βγήκε από το σπίτι του για να ηρεμήσει μετά από καβγά με την γυναίκα του και κατέληξε να περπατάει για 450 χιλιόμετρα.

Οι χρήστες στα social media τού έδωσαν το παρατσούκλι «Φόρεστ Γκαμπ» από τον πρωταγωνιστή της ομώνυμης ταινίας του 1994, που υποδυόταν ο Τομ Χανκς, ο οποίος και διένυσε χιλιάδες μίλια σε όλες τις ΗΠΑ.

Η αστυνομία σταμάτησε το τεράστιο «περίπατο» του 48χρονου στις 2 τα ξημερώματα, κοντά στο Φάνο, μια εβδομάδα αφότου έφυγε από το Κόμο, ενώ του επέβαλε επίσης πρόστιμο 400 ευρώ για παραβίαση του lockdown λόγω κορωνοϊού.

Την ιστορία του μετέδωσε πρώτη η τοπική εφημερίδα Il Resto del Carlino αλλά γρήγορα έγινε viral στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. 

Αρκετοί χρήστες στα social media παρουσίασαν τον 48χρονο ως ήρωα και αντέδρασαν με το πρόστιμο, με κάποιους να λένε πως έπρεπε να επιβραβευτεί και όχι να τιμωρηθεί, παίρνοντας δώρο ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια. Ορισμένοι δε τον επαίνεσαν που αποφάσισε να περπατήσει για να εκτονώσει την οργή του, αντί να καταφύγει ενδεχομένως σε χρήση βίας. 

«Ήρθα εδώ με τα πόδια, δεν χρησιμοποίησα κανένα μέσο μεταφοράς», είπε ο 48χρονος στους αστυνομικούς. «Στην πορεία συνάντησα κόσμο που μου πρόσφερε φαγητό και κάτι να πιώ», πρόσθεσε, λέγοντας πως αισθάνεται καλά «αλλά λίγο κουρασμένος», επειδή περπατούσε περίπου 60 χιλιόμετρα την ημέρα. 

Οι αστυνομικοί τον βρήκαν να περιφέρεται άσκοπα και μέσα στο κρύο, σε έναν παραλιακό αυτοκινητόδρομο. Αφού έλεγξαν την ταυτότητά του στη βάση δεδομένων διαπίστωσαν πως η σύζυγός του είχε αναφέρει την εξαφάνισή του, οπότε επικοινώνησαν μαζί της και εκείνη πήγε μέχρι εκεί να τον πάρει. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ζητά το CDU

Διεθνή / Γερμανία: Επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ζητά το CDU

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει μέχρι τώρα απορρίψει το ενδεχόμενο επαναφοράς της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, ωστόσο ο υπουργός 'Αμυνας Μπόρις Πιστόριους τάχθηκε πρόσφατα υπέρ της επανεισαγωγής της
NEWSROOM
Οι single γυναίκες αγοράζουν πιο εύκολα σπίτι από τους single άνδρες- Γιατί συμβαίνει αυτό

Διεθνή / Οι single γυναίκες αγοράζουν πιο εύκολα σπίτι από τους single άνδρες- Γιατί συμβαίνει αυτό

Δημοσίευμα του The Hill ερευνά το γεγονός ότι οι single γυναίκες στις ΗΠΑ αποκτούν κατοικία με περισσότερη ευκολία από τους single άνδρες, παρά το μισθολογικό χάσμα ανάμεσα στα δύο φύλα
NEWSROOM
IDF για Ράφα: «Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε και να εξαλείφουμε κάθε απειλή κατά των Ισραηλινών πολιτών»

Διεθνή / IDF για Ράφα: «Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε και να εξαλείφουμε κάθε απειλή κατά των Ισραηλινών πολιτών»

Ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι «4 όλμοι εκτοξεύθηκαν από την περιοχή της Ράφα προς το ισραηλινό έδαφος, μετά τις σειρήνες που ήχησαν στην περιοχή Κερέμ Σαλόμ»
NEWSROOM
«Κλάδος ελαίας» από τον πρίγκιπα Χάρι στη βασιλική οικογένεια, χωρίς ανταπόκριση

Διεθνή / «Κλάδος ελαίας» από τον πρίγκιπα Χάρι στη βασιλική οικογένεια, χωρίς ανταπόκριση

Κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν θα παραβρεθεί στην εκδήλωση του πρίγκιπα Χάρι για τους Αγώνες Invictus Games - Θα συναντηθεί ο βασιλιάς Κάρολος με τον μικρότερο γιο του;
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ