Παγώνη: Στείλαμε εξώδικο στον Εξαδάκτυλο για τα όσα είπε για τους γιατρούς του ΕΣΥ

Παγώνη: Στείλαμε εξώδικο στον Εξαδάκτυλο για τα όσα είπε για τους γιατρούς του ΕΣΥ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Εξώδικο στον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, έστειλε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς, Ματίνα Παγώνη, εξαιτίας των δηλώσεών του για τους γιατρούς στο ΕΣΥ.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο κ. Εξαδάκτυλος κατήγγειλε ότι ιδιώτες γιατροί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να ενισχύουν το ΕΣΥ ένιωσαν ανεπιθύμητοι και άφησε αιχμές για την ηγεσία της ΕΙΝΑΠ.

«Στείλαμε εξώδικο στον πρόεδρο του ΠΙΣ γιατί ζητήσαμε να μας πει τα στοιχεία για το πού έγινε το bullying σε γιατρούς σε νοσοκομεία. Εμείς το ψάξαμε και δεν υπήρχε πουθενά τέτοιο επεισόδιο», δήλωσε η κ. Παγώνη στο Mega.

«Δεν μας αρέσει ότι ο πρόεδρος του ΠΙΣ διασπά τους γιατρούς. Να βγει και να δώσει τα στοιχεία ποιοι ήταν οι γιατροί αυτοί. Πρόσβαλε την ΕΙΝΑΠ, χωρίς στοιχεία, να βγει να ζητήσει μια συγγνώμη», συμπλήρωσε.

Η κ. Παγώνη υπογράμμισε ότι όλοι θα πρέπει να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό γιατί «είναι ασφαλές, καμία επιτροπή δεν θα υπογράψει εμβόλια αν δεν είναι ασφαλή».

Τέλος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την καταγγελία νοσηλεύτριας ότι δεν της νοίκιασαν σπίτι επειδή εργάζεται σε ΜΕΘ, είπε: «Αν όντως έχει γίνει, είναι ντροπή, γιατί αυτοί οι άνθρωποι δίνουν τη μάχη κάθε ημέρα για να σωθούν οι υπόλοιποι. Η νοσηλεύτρια προσέχει, φοράει τη φόρμα της, είναι η μόνη που δεν θα μεταδώσει τον ιό. Ο διπλανός, που είναι ασυμπτωματικός, είναι πιο επικίνδυνος να τον μεταδώσει».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM
Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM