Εξιτήριο για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Εξιτήριο για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Facebook Twitter
Πήρε εξιτήριο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (Eurokinissi)
0

Μετά από 12 ημέρες νοσηλείας με κορωνοϊό, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πήρε σήμερα εξιτήριο.

«Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμος, έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο σήμερα στις 15:45, μετά από νοσηλεία δώδεκα (12) ημερών.» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Το πρωί της 19ης Νοεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εισήχθη σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ο ίδιος διαγνώστηκε με κορωνοϊό τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, με ήπια ωστόσο συμπτωματολογία. Παρ' όλα αυτά κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά σε ΜΑΦ.

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε έντονη φημολογία πως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ακολουθεί θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα, όπως εκείνη που χορηγήθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ όταν νόσησε από κορωνοϊό.

Άμεση ήταν η διάψευση από την διευθύντρια ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, Αναστασία Κοτανίδου. «Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο. Τα θεραπευτικά μέσα που ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα, ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει», σημείωσε η κ. Κοτανίδου, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, έσπευσε από την πλευρά του να τονίζει πως «όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν γι' αυτό είναι οι θεράποντες γιατροί».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ελλάδα / Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Αναλυτικά οι εταιρείες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία των υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ελλάδα / Αγρότες: Συνεχίζουν τα μπλόκα μετά το «όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη - Τι ζητούν κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι

Ο «χάρτης» των κινητοποιήσεων - Οι αγρότες δηλώνουν ότι ο κλάδος οδηγείται σε αδιέξοδο, ζητώντας άμεσα, συγκεκριμένα και ουσιαστικά μέτρα στήριξης
THE LIFO TEAM