Εκλογές ΗΠΑ: Δίπλα στον Μπάιντεν απόψε η Lady Gaga

Εκλογές ΗΠΑ: Δίπλα στον Μπάιντεν απόψε η Lady Gaga Facebook Twitter
Εκλογές ΗΠΑ: Δίπλα στον Μπάιντεν απόψε η Lady Gaga (EPA)
0

Το πιο δυνατό του χαρτί επιστρατεύει ο Τζο Μπάιντεν που θα βρεθεί επί σκηνής απόψε για την προεκλογική του εκστρατεία στο Πίτσμπουργκ. Δίπλα τoυ η Lady Gaga.

Ο επικεφαλής της προεκλογικής του καμπάνιας, Tim Murtaugh, αποκάλυψε μέσω Twitter ότι η πολυβραβευμένη Lady Gaga θα σταθεί δίπλα στον δημοκρατικό υποψήφιο.

Η αντίδραση από τον Ντόναλντ Τραμπ, ήταν αναμενόμενη. Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την Lady Gaga υπερήφανο μέλος του κινήματος «Καλλιτέχνες εναντίον του Fracking».

Αυτή η απελπισμένη προσπάθεια είναι στην πραγματικότητα «μαχαιριά» για 600.000 κατοίκους της Πενσιλβάνια, που εργάζονται στη βιομηχανία των εξορύξεων, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός Πρόεδρος. 

Άμεση ήταν όμως και η απάντηση της Lady Gaga «HEY TIM HEY @realDonaldTrump Χαίρομαι που ζω δωρεάν μέσα στο ΚΕΦΑΛΙ σας» απάντησε η τραγουδοποιός αναρτώντας ένα βίντεο με τη δήλωση του Murtaugh μαζί με αυτοκόλλητα και κινούμενα σχέδια που έγραφαν «LOL» και «Ψηφίστε Μπάιντεν» ενώ χαιρέτησε με τον δικό της τρόπο και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Στη συνέχεια, ο Murtaugh ευχαρίστησε την τραγουδίστρια που μοιράστηκε την επίθεση του Αμερικανού Προέδρου Τραμπ για την απόφασή της να ταχθεί στο πλευρό του Μπάιντεν με εκατομμύρια οπαδούς της να επαινούν την στοχευμένη απάντησή της.

Σε ό,τι αφορά στο «fracking» δε είναι η μέθοδος που επιτρέπει στις επιχειρήσεις γεώτρησης να έχουν πρόσβαση σε δυσπρόσιτους πόρους πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Στις ΗΠΑ έχει ενισχύσει σημαντικά την εγχώρια παραγωγή πετρελαίου και έχει μειώσει τις τιμές του φυσικού αερίου.

Την ίδια ώρα έχει προκαλέσει ανησυχία από περιβαλλοντολόγους που θέλουν οι επενδύσεις να επικεντρωθούν στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ στέλνει στρατό στο Πόρτλαντ βλέποντας βίντεο από το 2020

Διεθνή / Ο Τραμπ στέλνει Εθνοφρουρά στο Πόρτλαντ βασιζόμενος σε fake news του Foxλ από το 2020

Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε να στείλει Εθνοφρουρά στο Πόρτλαντ βασιζόμενος σε ψευδές ρεπορτάζ με πλάνα του 2020. Ο δήμαρχος και ο γενικός εισαγγελέας του Όρεγκον αντιδρούν έντονα.
LIFO NEWSROOM
Σερβία: «Βούτσιτς φύγε» - Δακρυγόνα και συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

Διεθνή / Σερβία: «Βούτσιτς φύγε» - Δακρυγόνα και συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

Οι διαδηλωτές συνεπλάκησαν με την αστυνομία μπροστά από τη φιλοσοφική σχολή και πέταξαν φωτοβολίδες, ενώ η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Η απόφαση των Βρυξελλών για την Google ήταν αναμενόμενη, καθώς από το 2023 η ΕΕ είχε προειδοποιήσει ότι θα επιδιώξει ακόμη και διάσπαση δραστηριοτήτων στον κλάδο του Adtech, χωρίς αυτό να αποφασιστεί στο παρόν στάδιο
LIFO NEWSROOM
«Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

Διεθνή / «Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

«Είμαι ευγνώμων που γλίτωσα, αλλά την ίδια στιγμή είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί χάθηκαν συνάδελφοί μου και τόσοι άλλοι άνθρωποι», δήλωσε
LIFO NEWSROOM
Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από «σκιά» στο προσκήνιο: Ποιος είναι ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Διεθνή / Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από την «σκιά» στο προσκήνιο: Ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Ο Σεμπαστιάν Λεκόρνου, ο πιο σταθερός υπουργός στην κυβέρνηση Μακρόν, ετοιμάζεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γαλλική πολιτική σκηνή, με κεντρικό ρόλο στην ενίσχυση της άμυνας της χώρας.
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Τουλάχιστον 450 συλλήψεις

Διεθνή / ΗΠΑ: Έφοδος της ICE σε εργοστάσιο της Hyundai - Συλλήψεις εκατοντάδων Νοτιοκορεατών

Το υπουργείο Εξωτερικών της Νότιας Κορέας εξέφρασε «ανησυχία και λύπη» για το συμβάν, ζητώντας «ειδική μέριμνα ώστε να μην παραβιαστούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών μας»
LIFO NEWSROOM