Περπατούσε στον δρόμο και μία καρέκλα έπεσε από ρετιρέ στο κεφάλι της - Μήνυση στον ιδιοκτήτη των 76ers

Περπατούσε στον δρόμο και μία καρέκλα έπεσε από ρετιρέ στο κεφάλι της - Μήνυση στον ιδιοκτήτη των 76ers Facebook Twitter
0

Η πτώση μιας καρέκλας λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε μια γυναίκα από τη Νέα Υόρκη, που μηνύει τώρα τον ιδιοκτήτη της ομάδας Philadelphia 76ers για το απρόσμενο και σοβαρό ατύχημα στο κέντρο της πόλης. 

Στις 25 Ιανουαρίου, η Άναμπελ Σεν περπατούσε ανυποψίαστη στον δρόμο θέλοντας να πάει στην πλατεία Union Square, όταν μία ξύλινη καρέκλα έπεσε από το ρετιρέ ενός πολυτελούς κτηρίου πάνω στο κεφάλι της, προξενώντας της κρίσιμες εγκεφαλικές βλάβες. 

Η καρέκλα είχε πέσει από την ταράτσα ενός 12όροφου κτηρίου και συγκεκριμένα από ένα ρετιρέ που ανήκει στον Μάικλ Ρούμπιν, συνιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ του ΝΒΑ Philadelphia 76ers. Το βαρύ, lounge έπιπλο έπεσε με τρομερή δύναμη πάνω στην 24χρονη που υποβλήθηκε την ίδια μέρα σε κατεπείγον χειρουργείο.

Περπατούσε στον δρόμο και μία καρέκλα έπεσε από ρετιρέ στο κεφάλι της - Μήνυση στον ιδιοκτήτη των 76ers Facebook Twitter

Πριν το δυστύχημα, η Σεν είχε υποβάλλει αίτηση στην Ιατρική Σχολή του Harvard για μεταπτυχιακές σπουδές, δουλεύοντας παράλληλα στον ιδιωτικό τομέα. Τρία χειρουργεία αργότερα, αγωνίζεται να ανακτήσει τις πνευματικές και κινητικές της λειτουργίες. «Το μέλλον είναι ακόμα αβέβαιο. Πραγματικά είναι τυχερή που ζει», λέει στο People ο δικηγόρος της Μπένεντικτ Μορέλι. 

H Σεν έκανε μήνυση στην εταιρεία που έχει στην κατοχή της το ρετιρέ του 12 ορόφου, την GR Realty Holdings, η οποία ανήκει στον Ρούμπιν. Άλλοι εναγόμενοι είναι η εταιρεία διαχείρισης του κτηρίου και οι άνδρες που υπενοικίαζαν το ρετιρέ.  Εκπρόσωπος του Ρούμπιν υποστήριξε στο NBC ότι μεγιστάνας έχει να ζήσει στο συγκεκριμένο κτήριο περισσότερο από έναν χρόνο. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Σεν, το έπιπλο που δεν έχει τοποθετηθεί ασφαλώς στην ταράτσα, έπεσε εξαιτίας της αδιαφορίας και της αμέλειας των ιδιοκτητών ή/και όλων των υπολοίπων που συμπεριλαμβάνονται στην λίστα της μήνυσης, χαρακτηρίζοντας την πτώση της καρέκλας από τον 12 όροφο «προβλέψιμο κίνδυνο», δεδομένων των ανέμων και των βροχών που σημειώνονται συχνά στην πόλη. 

Το τμήμα ελέγχου κτηρίων της Νέας Υόρκης έκοψε πρόστιμο 6.250 δολαρίων στους υπεύθυνους του κτηρίου και η υπόθεση αναμένεται να συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες. 

«Δεν υπήρχε κανένας λόγος για να συμβεί αυτό», λέει ο Μορέλι. «Ο κ.Ρούμπιν και οι υπόλοιποι εναγόμενοι έπρεπε να έχουν προβλέψει ότι κάτι τέτοιο μπορούσε να συμβεί. Υπάρχει αμέλεια. Δεν ήταν κάποια καταστροφή. Θα λογοδοτήσουν». 

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέως πρίγκιπας Άντριου: Μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ήθελε να τα «ξαναπούν από κοντά»

Διεθνή / Τέως πρίγκιπας Άντριου: Μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ήθελε να τα «ξαναπούν από κοντά»

Τα έγγραφα της υπόθεσης φανερώνουν επίσης ότι η JP Morgan είχε προειδοποιήσει τις αμερικανικές αρχές για συναλλαγές που συνδέονταν με τον Έπσταϊν και ενδέχεται να σχετίζονταν με υποθέσεις εμπορίας ανθρώπων
LIFO NEWSROOM
«Favela Lives Matter»: Χιλιάδες στους δρόμους του Ρίο μετά την πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στη Βραζιλία

Διεθνή / «Favela Lives Matter»: Χιλιάδες στους δρόμους του Ρίο μετά την πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στη Βραζιλία

Οι διαδηλωτές κάλεσαν την κυβέρνηση να επανεξετάσει την πολιτική αστυνόμευσης που, όπως υποστηρίζουν, αντιμετωπίζει τις λαϊκές συνοικίες ως «ζώνες πολέμου»
LIFO NEWSROOM
Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Διεθνή / Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Οι διαδηλώσεις οδηγούνται κυρίως από νέους - Κατηγορούν την κυβέρνηση ότι υπονομεύει τη δημοκρατία καταστέλλοντας τους βασικούς ηγέτες της αντιπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Διεθνή / Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Οι Μαλδίβες πρωτοπορούν απαγορεύοντας σε όποιον γεννήθηκε μετά την 1η Ιανουαρίου του 2007 να αγοράζει ή να χρησιμοποιεί καπνό, με στόχο την «προώθηση μιας γενιάς χωρίς τσιγάρο»
LIFO NEWSROOM
Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Διεθνή / Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Οι Αρχές επέβαλαν πλήρες μπλακ άουτ στο διαδίκτυο, μπλοκάροντας δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο στρατός περιπολεί στους δρόμους
LIFO NEWSROOM