Άνιστον και Πιτ φλέρταραν on camera - Σε ανάγνωση ταινίας για φιλανθρωπικό σκοπό

Άνιστον και Πιτ φλέρταραν on camera - Σε ανάγνωση ταινίας για φιλανθρωπικό σκοπό Facebook Twitter
Άνιστον και Πιτ φλερτάρουν on camera - Σε ανάγνωση ταινίας από τα 80s [ΒΙΝΤΕΟ]
0

Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ, πρώην ζευγάρι και νυν φίλοι, βρέθηκαν ξανά μαζί on camera για φιλανθρωπικό σκοπό.

Μετά από χρόνια, πριν λίγες ημέρες βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί «για τις ανάγκες του «Fast Times at Ridgemont High», σε μια ανάγνωση της ταινίας παρέα με άλλους διάσημους ηθοποιούς.

Στο πάνελ συμμετείχαν επίσης οι Ντέιν Κουκ, Μόργκαν Φρίμαν, Χένρι Γκόλντινγκ, Σία Λεμπούφ, Μάθιου Μακόναχι, Τζίμι Κίμελ, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζον Λέτζεντ, Ρέι Λιότα αλλά και ο Σον Πεν, που πρωταγωνίστησε στην ταινία το 1982.

Ωστόσο το διάσημο πρώην ζευγάρι έκλεψε την παράσταση. Ο Πιτ υποδύθηκε τον Μπράντ Χάμιλτον, ο οποίος βάσει ρόλου έπρεπε να φαντάζεται τον χαρακτήρα της Άνιστον, Λίντα Μπάρετ, με μπικίνι.

Και κάπου εκεί ο ερωτισμός και το φλερτ περίσσευε προς τέρψη των τηλεθεατών. «Γεια, Μπραντ. Ξέρεις πως πάντα πίστευα πόσο χαριτωμένος είσαι. Νομίζω ότι είσαι τόσο σέξι. Θα έρθεις σε μένα;» είπε η Άνιστον, με την Τζούλια Ρόμπερτς σε άλλο παράθυρο να ξεσπά σε γέλια.

Τα έσοδα της διαδικτυακής συνάντησης θα διατεθούν στη μη κυβερνητική οργάνωση CORE (Community Organized Relief Effort) του Σον Πεν και την Reform Alliance.

Οι Άνιστον και Πιτ παραμένουν φίλοι και εκτός οθόνης. Τον Ιανουάριο, πηγή ανέφερε στο Variety, ότι «Είναι φίλοι και χαρούμενοι. Δεν θέλουν τίποτα άλλο παρά ευτυχία ο ένας για τον άλλον. Είναι ευτυχισμένη που ο Μπραντ επέστρεψε στη ζωή της ως φίλος, αλλά αυτό είναι, τίποτα περισσότερο».

«Ο Μπραντ και η Τζεν έχουν μια υπέροχη σχέση που μπορεί να φαίνεται μερικές φορές ερωτική. Έχουν μία ξεχωριστή ενέργεια όταν είναι μαζί, αλλά επιμένουν ότι τα πράγματα είναι καθαρά πλατωνικά και τίποτα περισσότερο από αυτό», πρόσθεσε.

Με πληροφορίες του Variety

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«A plague o' both your houses!» - Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

TV & Media / «Κατάρα και στους δυο σας!» Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

Το ξέσπασμα της ηθοποιού απέναντι στην Paramount και το CBS που αποφάσισαν να «κόψουν» την επιτυχημένη εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ επειδή τα «έβαλε με τον Τραμπ»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: Ο «νονός της heavy metal» και «πατέρας» του ριάλιτι

TV & Media / Όζι Όζμπορν: Ο «νονός της heavy metal» και «πατέρας» του ριάλιτι

Η σειρά «The Osbournes» έγινε τεράστια επιτυχία και έκανε πρωταγωνιστές τη σύζυγό του, Σάρον, και τα παιδιά τους, Τζακ και Κέλι , όμως έφερε στο προσκήνιο την ήπια εκδοχή του Όζι Όσμπορν και στην πορεία, άλλαξε τα ριάλιτι
LIFO NEWSROOM