Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θετικός στον κορωνοϊό - Η ανακοίνωση της Μίλαν

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θετικός στον κορωνοϊό - Η ανακοίνωση της Μίλαν Facebook Twitter
0

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Την ανακοίνωσε εξέδωσε η Μίλαν, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Μπόντο Γκλιμτ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Όπως αναφέροεται, ο 38χρονος Σουηδός τέθηκε άμεσα σε κατ' οίκον καραντίνα, ενώ ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές της Ιταλίας.

Όπως έγραψε ο ίδιος στο Twitter, δεν παρουσιάζει συμπτώματα και «ο ιός μπορεί να είχε το θράσος να τον προκαλέσει, αλλά δεν θα του βγει σε καλό».

Ο Ιμπραϊμοβιτς δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι, ενώ θα χάσει και τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (27/9) του πρωταθλήματος με την Κροτόνε.

Ο πολύπειρος παίκτης είχε ξεκινήσει τη νέα σεζόν, σκοράροντας τρεις φορές στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια της ομάδας του.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ