Στους 266 οι νεκροί του κορωνοϊού στην Ελλάδα - Κατέληξε ηλικιωμένη στη Μυτιλήνη

Στους 266 οι νεκροί του κορωνοϊού στην Ελλάδα - Κατέληξε ηλικιωμένη στη Μυτιλήνη Facebook Twitter
Στους 166 οι νεκροί στην Ελλάδα μετά το θάνατο 74χρονης στη Μυτιλήνη - EUROKINISSI
0

Μεγαλώνει ο αριθμός των νεκρών τού κορωνοϊού στη χώρα μας μετά το θάνατο άλλης μιας ασθενούς στη Μυτιλήνη. 

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, πρόκειται για 74χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο «Βοστάνειο» Μυτιλήνης από τις 18 Αυγούστου και έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Πρόκειται για το τέταρτο θύμα του κορωνοϊού τις τελευταίες ώρες. Το πρωί έχασαν τη ζωή τους μια 88χρονη που νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, ένας 86χρονος που νοσηλευόταν στο Παπαγεωργίου και ένας 66χρονος που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Χθες, η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ- με βάση τα στοιχεία έως τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής- έκανε λόγο για 262 νεκρούς από κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Σήμερα η κρίσιμη πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες

Ελλάδα / Αγρότες: Σήμερα η πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες - Κλιμάκωση των κινητοποίησεων ή διάλογος με την κυβέρνηση;

Οι εκπρόσωποι των αγροτικών μπλόκων μεταβαίνουν στις Σέρρες ιδιαίτερα απογοητευμένοι και με περισσότερη δυσπιστία απέναντι στην κυβέρνηση, μετά τη χθεσινή παρακράτηση ποσών από τους λογαριασμούς τους λόγω ΕΛΓΑ
THE LIFO TEAM