Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 269 νέα κρούσματα, στους 30 οι διασωληνωμένοι

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 269 νέα κρούσματα, στους 30 οι διασωληνωμένοι Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Το ημερήσιο ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα «ισοφαρίστηκε», καθώς τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν ξανά 269 νέες μολύνσεις.


Τα 269 νέα κρούσματα αποτελούν ημερήσιο ρεκόρ για τη χώρα μας, ενώ τόσα είχε ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ και την Τρίτη. Από τα νέα κρούσματα, τα 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Επιπλέον, αυξήθηκε- κατά 2 σε σύγκριση με χθες- ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, οι οποίοι είναι πλέον 30. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 68 έτη και πρόκειται για 7 γυναίκες και 23 άνδρες. To 46.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Αντίθετα, 140 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού που έχουν καταγραφεί στη χώρα μας είναι 7.934, εκ των οποίων το 55.3% άνδρες. Τα 1.783 (22.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.658 (46.1%) σχετίζονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, με τα στοιχεία έως τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, δεν καταγράφηκε κανένας νέος θάνατος τις προηγούμενες 24 ώρες. Νωρίτερα πληροφορίες του ΣΚΑΪ έκαναν λόγο για 236 νεκρούς, καθώς κατέληξε ένας 72χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Ελλάδα / Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Με αντάλλαγμα χρηματικά ποσά, το κύκλωμα προχωρούσε στην κατά προτεραιότητα διεκπεραίωση αιτημάτων έκδοσης εγγράφων και πιστοποιητικών σε Κτηματολογικά Γραφεία
LIFO NEWSROOM
Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Σε λίγες ημέρες οι έλληνες πολίτες θα μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα myinfo.gov.gr και να λάβουν τον Προσωπικό Αριθμό Πολίτη που θα αναγράφεται στις νέες ταυτότητες
LIFO NEWSROOM