ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Αυστρία: Ατύχημα στο Moto GP - Μηχανή εκσφενδονίστηκε μπροστά από τον Βαλεντίνο Ρόσι

Αυστρία: Ατύχημα στο Moto GP - Μηχανή εκσφενδονίστηκε μπροστά από τον Βαλεντίνο Ρόσι Facebook Twitter
Αυστρία: Ατύχημα στο Moto GP - Μηχανή εκσφενδονίστηκε μπροστά από τον Βαλεντίνο Ρόσι
0

Είκοσι γύρους πριν λήξει ο αγώνας του MotoGP στην Αυστρία η μηχανή του Ζοάν Ζαρκό συγκρούστηκε με εκείνη του Φράνκο Μορμπιντέλι, περνώντας ελάχιστα εκατοστά από το κεφάλι του διερχόμενο Βαλεντίνο Ρόσι.

Το ατύχημα συνέβη όταν ο Ζαρκό επιχείρησε να προσπεράσει τον Μορμπιντέλι. Οι μηχανές τους ήρθαν σε επαφή, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν και η μία εκσφενδονίστηκε στον αέρα, περνώντας κάθετα την πίστα.

Εκεί ακριβώς που περνούσε ο Ρόσι, ο οποίος είδε τη μηχανή να περνάει ελάχιστα εκατοστά από το κεφάλι του.

Από το ατύχημα δεν τραυματίστηκε κανείς. Ωστόσο ο Ρόσι τερμάτισε πέμπτος ενώ το MotoGP της Αυστρίας ολοκληρώθηκε με τον Αντρέ Ντοβιτσιόζο να παίρνει τη νίκη.

Αθλητισμός
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Ποιος είναι ο «Παλαιστίνιος Πελέ» που σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά ενώ περίμενε βοήθεια

Διεθνή / Γάζα: Ποιος είναι ο «Παλαιστίνιος Πελέ» που σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά ενώ περίμενε βοήθεια

Το μεγάλο αστέρι του παλαιστινιακού ποδοσφαίρου σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά ενώ περίμενε ανθρωπιστική βοήθεια, κατήγγειλε η Παλαιστινιακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία 
LIFO NEWSROOM