Ιλινόι: Ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον πλήθους- Τουλάχιστον 12 τραυματίες

Ιλινόι: Ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον πλήθους- Τουλάχιστον 12 τραυματίες Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου Facebook
0

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον πλήθους, στην πόλη Πεόρια, στο Ιλινόι.

Δύο από τους τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της περιοχής, ενώ άλλοι μεταφέρθηκαν με ΙΧ, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας της πόλης, Έιμι Ντότσον. Δύο άνθρωποι είναι σε σοβαρή κατάσταση, με τραύματα από πυροβολισμούς στον λαιμό, σημείωσε.

Πάντως, η Ντότσον ανέφερε ότι κανένας από τους τραυματίες δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει συλλήψεις και οι έρευνες συνεχίζονται, δήλωσε ακόμη η Ντότσον. Ανέφερε επίσης ότι όταν η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, βρήκε μια συγκέντρωση περίπου 200 ανθρώπων. Η Πεόρια είναι μία πόλη 110.000 κατοίκων.

Με πληροφορίες από USA Today

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ληστεία στο Λούβρο: Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες, λέει η εισαγγελέας

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: «Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες» λέει η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας του Παρισιού εκτιμά πως η συγκεκριμένη ληστεία δεν συνδέεται με τα ανώτερα κλιμάκια του οργανωμένου εγκλήματος και δηλώνει αισιόδοξη ότι τα κοσμήματα μπορούν να ανακτηθούν άθικτα
LIFO NEWSROOM
JK ROWLING GLAMOUR

Διεθνή / JK Rowling: Το εξώφυλλο με τις τρανς γυναίκες που την εξόργισε και η απάντηση του περιοδικού

Στο εξώφυλλο ποζάρει μια ομάδα τρανς γυναικών φορώντας μπλουζάκια «Protect the Dolls» που δημιουργήθηκαν από τον σχεδιαστή Connor Ives για να συγκεντρώσουν χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Trans Lifeline
LIFO NEWSROOM
«Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

LiFO politics / «Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

Ποιες πολιτικές, ποιοι σχεδιασμοί και ποια πρόσωπα βρίσκονται πίσω από την έκρηξη των αμυντικών δαπανών στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποιοι είναι οι μεγάλοι λομπίστες της ευρωπαϊκής πολεμικής βιομηχανίας και πώς επηρεάζουν την ευρωπαϊκή πολιτική; Η Βασιλική Σιούτη συζητά για τα θέματα αυτά με τον Φέρρυ Μπατζόγλου, δημοσιογράφο-ανταποκριτή γερμανικών ΜΜΕ στην Αθήνα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ