ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Σάλος με τα push ups του Μπόρις Τζόνσον - Viral οι γυμναστικές επιδείξεις του Βρετανού πρωθυπουργού

Σάλος με τα push ups του Μπόρις Τζόνσον - Viral οι γυμναστικές επιδείξεις του Βρετανού πρωθυπουργού Facebook Twitter
Σάλος με τα push ups του Μπόρις Τζόνσον - Viral οι γυμναστικές επιδείξεις του Βρετανού πρωθυπουργού (EPA)
0

Η κίνηση εντυπωσιασμού του Μπόρις Τζόνσον να κάνει push ups κατά την διάρκεια συνέντευξης στην βρετανική Mail δεν ενθουσίασε. Μάλλον, το αντίθετο αποτέλεσμα έφερε.

«Είμαι τόσο καλά (στην υγεία μου) όσο ένα πιστό σκυλί κρεοπωλείου. Θέλεις να κάνω κάποια press-ups για να σου δείξω πόσο καλά είμαι;» πρότεινε ίδιος ο Βρετανός πρωθυπουργός στον δημοσιογράφο της Mail.

Ακολούθησαν οι γυμναστικές επιδείξεις του Τζόνσον μέσα στο γραφείο του, με κοστούμι και γραβάτα.

Αμέσως ο Μπόρις Τζόνσον έγινε viral με τους χρήστες στα social media να έχουν ανάμικτες αντιδράσεις.

Σάλος με τα push ups του Μπόρις Τζόνσον - Viral οι γυμναστικές επιδείξεις του Βρετανού πρωθυπουργού Facebook Twitter

Πολλοί χρήστες κατηγόρησαν τον Τζόνσον για το «κόλπο» του. Μερικοί είπαν ότι μια φωτογραφία δεν είναι απόδειξη ότι μπορεί να κάνει push-ups, και ζητούσαν και ένα βίντεο.

Κάποιοι άλλοι συνέκριναν τις φωτογραφίες του με εκείνες με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Ο Μπόρις Τζόνσον ήθελε να αποδείξει τις αντοχές του και ως πατέρας νεογέννητου. Ως πατέρας που φροντίζει το μωρό εξομοιώνει τη γονική μέριμνα με τη θηλυκότητα και τη δύναμη με την αρρενωπότητα. Και έτσι, κινούμενος ανάμεσα στα δύο αυτά αντίθετα πράγματα, αποφάσισε να κάνει μία κίνηση για να αποδείξει και τα δύο».

Ο Μπόρις Τζόνσον έχει δηλώσει παρών στην ανατροφή του μωρού του συμμετέχοντας ενεργά ως πατέρας, αν και λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποκοιμηθεί σε τηλεδιάσκεψη, όπως σχολιάζει το Guardian.


«Δεν είναι το καλύτερο παράδειγμα να αθλείσαι στο σπίτι είναι για αρχάριους, αφού το κάνει με ντύσιμο γραφείο, φορώντας γραβάτα. Πολλοί σκέφτηκαν ότι αυτή η εικόνα θυμίζει τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν, πάνω στο άλογό του, γυμνός από τη μέση και πάνω. Ο παραλληλισμός πρέπει, πάνω απ 'όλα, να μας κάνει ευγνώμονες που ο Τζόνσον δεν είναι γυμνός, κάτι που θα ήταν μια πραγματικά μία χαλαρή επίδειξη αυταρχισμού (εξαιτίας των παραπανίσιων κιλών του).

Παρ 'όλα αυτά, το να βλέπεις έναν πρωθυπουργό να ασκεί επιθετική γοητεία χρησιμοποιώντας τους δικέφαλους μύες του, είναι περίεργο και άβολο», προσθέτει το βρετανικό δημοσίευμα.

«Θα προτιμούσα αν ήξερε πώς να κυβερνά τη χώρα και υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτό δεν συμβαίνει» σχολίασε κάποιος άλλος χρήστης στο Twitter.

«Γιατί το έκανε αυτό; Για λόγους εντυπωσιασμού και για να αποδείξει στους συμπολίτες του ότι μετά την νοσηλεία του ύστερα από επιπλοκές του νέου κορωνοϊού και παρά τα ξενύχτια λόγω του μωρού του, είναι σε φόρμα», σχολιάζει μεταξύ άλλων η βρετανική εφημερίδα Metro.

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ