Απαγωγή μαθήτριας: Μήνυση κατά της «κοκκινομάλλας» καταθέτει ο πρώην σύζυγός της

Απαγωγή μαθήτριας: Μήνυση κατά της «κοκκινομάλλας» καταθέτει ο πρώην σύζυγός της Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Μήνυση εναντίον της «κοκκινομάλλας» που κατηγορείται για την απαγωγή της δεκάχρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να καταθέσει ο πρώην σύζυγός της. 

Συγκεκριμένα ο πρώην σύζυγος της 33χρονης, δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση, για ψευδείς ισχυρισμούς, εναντίον της γυναίκας, μετά τις δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες όσο ήταν παντρεμένος με την κατηγορούμενη την εξέδιδε. 

Σύμφωνα με δηλώσεις του θα κάνει το παν για να προστατέψει την κόρη τους.

«Δεν ήταν μόνη της»

«Έπαθα μια μικρή συγκοπή, αλλά για το παιδί έβαλα το χαμόγελο του κλόουν που υπάρχει στο μεγαλύτερο τσίρκο, για να μπορέσω να το προστατεύσω», δήλωσε στο MEGA ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης. Όπως λέει, ήταν ζήτημα χρόνου να φύγει από την πόλη που ζει με το παιδί του και να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη.

«Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της». Μετά τους ισχυρισμούς της είναι σίγουρος ότι στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη κρύβεται κάτι πιο μεγάλο.

«Πιστεύω ότι πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο και είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα αυτό που έχει κάνει».

Αντιδράσεις για το δώρο στη μαθήτρια

Παράλληλα αντιδράσεις στο οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης έχει προκαλέσει η ενέργεια του συνηγόρου της 33χρονης κατηγορουμένης για απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση, να αγοράσει δώρο στη δεκάχρονη ως «κίνηση καλής θέλησης».
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποσωληνώθηκε και αναρρώνει η 14χρονη από την Κεφαλονιά: Ζήτησε να αγκαλιάσει γιατρούς και νοσηλευτές

Ελλάδα / Αποσωληνώθηκε και αναρρώνει η 14χρονη από την Κεφαλονιά: Ζήτησε να αγκαλιάσει γιατρούς και νοσηλευτές

Εντεροϊός είχε προκαλέσει παράλυση στην έφηβη που είχε διακομισθεί εσπευσμένα αρχικά στο Καραμανδάνειο και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου από την Κεφαλονιά
LIFO NEWSROOM
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM