Έλτον Τζον: Νομικές διαδικασίες εις βάρος του κίνησε η πρώην σύζυγός του

Έλτον Τζον: Νομικές διαδικασίες εις βάρος του κίνησε η πρώην σύζυγός του Facebook Twitter
0

Η πρώην σύζυγος του Σερ Έλτον Τζον κίνησε νομικές διαδικασίες σε βάρος του τραγουδιστή, σε μια σπάνια παρέμβαση μιας γυναίκας που αποφεύγει εδώ και δεκαετίες τη δημοσιότητα.

Η Ρενάτε Μπλάουελ κατέθεσε τα νομικά έγγραφα την περασμένη εβδομάδα, επιδιώκοντας τη λήψη νομικών μέτρων κατά του πρώην συζύγου της, σύμφωνα με στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση της Guardian.

Η γεννημένη στη Γερμανία ηχολήπτρια γνώρισε τον Τζον ενώ ηχογραφούσαν το άλμπουμ Too Low for Zero το 1983 και παντρεύτηκαν το επόμενο έτος κατά τη διάρκεια περιοδείας στην Αυστραλία. Λίγα χρόνια μετά, το 1988, ο γάμος τους κατέληξε σε διαζύγιο.

Ο Έλτον Τζον αργότερα ανακοίνωσε πως ήταν γκέι, γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό του, Ντέιβιντ Φέρνις και απέκτησαν παιδιά.

Από τη στιγμή του διαζυγίου, η Μπλάουελ σπανίως απασχόλησε τη δημοσιότητα.

Στη νομική κατάθεση ο Τζον εμφανίζεται ως «εναγόμενος» ενώ ο συνήγορός τους αρνήθηκε να κάνει σχόλια. Ο λόγος για την αίτηση νομικών μέτρων παραμένει ασαφής - ωστόσο, όπως αναφέρει η Guardian, τέτοιες κινήσεις συχνά συνδέονται με ζητήματα ιδιωτικότητηας ή αποτροπή δημοσίευσης υλικού.

Ο δικηγόρος της Μπλάουελ επιβεβαίωσε τη νομική δράση, ωστόσο αρνήθηκε να εξηγήσει το λόγο που η πρώην κα. Τζον κατέφυγε στη δικαιοσύνη.

Στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφόρησε πέρυσι, ο Έλτον Τζον περιγράφει την αγωνία του για το διαζύγιο και τον αγώνα να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά του:

«Ράγισα την καρδια κάποιας που αγαπούσα και με αγαπούσε άδολα, κάποιας που δεν μπορώ να κατηγορήσω με κανένα τρόπο. Παρά τον όλο πόνο, δεν υπήρξε καμία οξύτητα. Για χρόνια μετά, όποτε μου συνέβαινε κάτι, ο Τύπος θα κατέληγε στην πόρτα της, αναζητώντας τη για να βγάλει τα άπλυτά μου στη φόρα και εκείνη ποτέ, μα ποτέ δεν το έκανε. Τους έλεγε πάντα να την αφήσουν ήσυχη».

Στο βιβλίο αποκάλυπτε πως μετά το διαζύγιο, οι σχέσεις με την Μπλάουελ ήταν πολύ περιορισμένες: «Την είδα μια φορά αφότου χωρίσαμε. Όταν απέκτησα παιδιά, την κάλεσα στο Γουντσάιντ (σπίτι του) γιατί ήθελα να τα γνωρίσει. Ήθελα να τη δω, ήθελα να είναι μέρος της ζωής μας και εμείς της δικής της, με κάποιο τρόπο. Όμως, δεν ήθελε, οπότε δεν την πίεσα. Πρέπει να σεβαστώ το πώς νιώθει» είχε πει ο Τζον.

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πούλιτζερ Λογοτεχνίας: Ο Πέρσιβαλ Έβερετ κέρδισε το βραβείο για το μυθιστόρημα «James» – Η ανατρεπτική ματιά στον Χάκλμπερι Φιν

Πολιτισμός / Πούλιτζερ Λογοτεχνίας: Ο Πέρσιβαλ Έβερετ κέρδισε το βραβείο για το μυθιστόρημα «James» – Η ανατρεπτική ματιά στον Χάκλμπερι Φιν

Ο Percival Everett τιμήθηκε με το βραβείο Πούλιτζερ για το «James», μια ανατρεπτική επαναφήγηση του «Χακλμπερι Φιν» από την οπτική του Τζιμ - Το μυθιστόρημα έχει ήδη σαρώσει τα λογοτεχνικά βραβεία των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Πολιτισμός / «Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Το ηχητικό ντοκιμαντέρ που διακρίθηκε στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης καταγράφει το τραύμα, τον αγώνα και τη δικαίωση των θυμάτων κακοποίησης του προπονητή Τάε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο θρυλικός σκηνοθέτης της όπερας Pierre Audi σε ηλικία 67 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο θρυλικός σκηνοθέτης της όπερας Pierre Audi σε ηλικία 67 ετών

Ο κορυφαίος Γαλλο-Λιβανέζος καλλιτεχνικός διευθυντής, επιμελητής και σκηνοθέτης υπήρξε απόλυτα αφοσιωμένος στην τέχνη του και άφησε ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κόσμο της όπερας, της μουσικής και του θεάτρου.
LIFO NEWSROOM
Η «Ανδρομάχη» της Μαρίας Πρωτόπαππα στην Επίδαυρο

Πολιτισμός / Η «Ανδρομάχη» της Μαρίας Πρωτόπαππα στην Επίδαυρο

Στη δραματουργική και σκηνοθετική προσέγγιση της «Ανδρομάχης» από τη Μαρία Πρωτόπαππα, η Ερμιόνη και η Ανδρομάχη αντιπροσωπεύουν τα ιδεώδη των χωρών τους, ενώ ο Μενέλαος και ο Πηλέας την πολιτική και την εξουσία
LIFO NEWSROOM
Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ιταλία και τον πολιτισμό της, ενώ έχει συνεργαστεί με Ιταλούς σκηνοθέτες και έχει συμμετάσχει σε ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα
LIFO NEWSROOM