Εξιτήριο για τη 10χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη

Εξιτήριο για τη 10χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Εξιτήριο για τη 10χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη (Eurokinissi)
0

Εξιτήριο από το νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη πήρε η 10χρονη μαθήτρια, που είχε απαχθεί από την 33χρονη, στα στοιχεία της οποίας δόθηκαν από χθες στη δημοσιότητα.

Η 10χρονη μαθήτρια από τη Θεσσαλονίκη παρέμεινε επί δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο ακολουθώντας τις οδηγίες ειδικών ψυχολόγων, γιατρών και των αρχών, που προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Όπως έγινε γνωστό η 10χρονη μεταφέρθηκε σε δομή της Θεσσαλονίκης και θα παραμείνει σε αυτή μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Στο μεταξύ ήδη από αργά χθες το βράδυ, με εισαγγελική εντολή δόθηκε η φωτογραφία της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης.

Πρόκειται για τη Μούρθου Ειρήνη του Κοσμά και της Ευαγγελίας, γεννηθείσα το 1987.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες μη έχοντας συμπληρώσει ο ανήλικος τα 14 έτη, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο – παθόντα ο οποίος δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, πορνογραφία ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το δωδέκατο έτος της ηλικίας του, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστικά ιδία χρήση και έκθεση.

Την ίδια ώρα ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας της 10χρονης επιμένει στην απόπειρα εξωδικαστικού συμβιβασμού από την πλευρά του αντίδικου, επαναλαμβάνοντας πως επικοινώνησε μαζί του γνωστός επιχειρηματίας, για λογαριασμό του αντίδικου.

Η πλευρά της 33χρονης, μέσω το εκπροσώπου της Βασίλη Νουλέζα αρνείται κατηγορηματικά ότι έγινε η όποια επιχείρηση προσέγγισης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές σε όλη ην Ελλάδα: Νύχτα μάχης με τα πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Ελλάδα / Φωτιές σε όλη την Ελλάδα: Πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Εκτός ελέγχου εξαιτίας και των ισχυρών ανέμων η φωτιά στον Αητό Μεσσηνίας - Μάχη με τον χρόνο στην Εύβοια - Διάσπαρτες εστίες χωρίς ανέμους στη Δροσοπηγή - Ζητήθηκε διεθνής βοήθεια
LIFO NEWSROOM
Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί, καίγονται γραμμές της ΔΕΗ

Ελλάδα / Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί

Το πύρινο μέτωπο που κινείται προς το Αφράτι παρουσιάζει μεγάλη ένταση και ταχύτητα εξάπλωσης - Τεράστιες φλόγες ξεπέρασαν ακόμα και αντιπυρικές ζώνες πλάτους 15 μέτρων σε παραποτάμιες περιοχές
LIFO NEWSROOM
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Δροσοπηγή: Το δεύτερο μέτωπο μπήκε στο Κρυονέρι - Μηνύματα από το 112

Ελλάδα / Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Δροσοπηγή: Το δεύτερο μέτωπο μπήκε στο Κρυονέρι - Μηνύματα από το 112

Το ένα μέτωπο καίει σπίτια στο Κρυονέρι - Το άλλο μέτωπο είναι στα όρια της Δροσοπηγής - Επιχειρούν 145 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 44 οχήματα, εθελοντές, 10 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα
LIFO NEWSROOM