No.1

«Τον έσφαξαν σαν αρνί», λένε οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι για τη δολοφονία στον Κορυδαλλό

«Τον έσφαξαν σαν αρνί», λένε οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι για τη δολοφονία στον Κορυδαλλό Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Αιχμές προς το υπουργείο Δικαιοσύνης από την Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας ύστερα από τη σημερινή δολοφονία στον Κορυδαλλό. 

Σε ανακοίνωση τους, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι αναφέρουν πως το θύμα, ένας από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, «κατεσφάγη σαν αρνί από  συγκρατουμένους του στο κατάστημα κράτησης 1 του Κορυδαλλού.

Από όποια μεριά και αν χυθεί αίμα είναι ανθρώπινο αίμα κι εμείς δεν κάνουμε κανένα διαχωρισμό ως προς αυτό. Αναρωτιόμαστε ωστόσο ποιος έχει σειρά; Ποιος θα είναι ο επόμενος;» διερωτάται η Ομοσπονδία.

Παράλληλα, ζητεί απαντήσεις σε τέσσερα ερωτήματα:

«1) Γιατί η φυλακή ήταν ανοιχτή στις 12:45, ενώ θα έπρεπε να ήταν ήδη κλειστή από τις 12;

2) Από πότε έχει να κλείσει το Κ.Κ.1 Κορυδαλλού το μεσημέρι, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα λειτουργίας του;

3) Κλείνεται το Κ.Κ. 1 Κορυδαλλού το βράδυ και, αν ναι, τι ώρα και με ποιον τρόπο;

4) Τα γνωρίζουν ή όχι όλα αυτά η πολιτική ηγεσία και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Δικαιοσύνης;».

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM