Μαυρωτάς: Μονόδρομος η διαγραφή Δανέλλη αν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Μαυρωτάς: Μονόδρομος η διαγραφή Δανέλλη αν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Θέμα κομματικής πειθαρχίας εξετάζει να θέσει το Ποτάμι προς τον Σπύρο Δανέλλη, αν εκείνος τελικά δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. 

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Μαυρωτάς, σαφέστατα προειδοποίησε με διαγραφή τον βουλευτή, ο οποίος εξετάζει σοβαρά να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

«Σε θέματα ψήφου εμπιστοσύνης υπάρχει κομματική πειθαρχία όπως και στην πρόταση μομφής. Θα ήταν μονόδρομος να τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού ο Σπύρος Δανέλλης. Καλό θα είναι να μην το κάνει, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρωτάς στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Ο Σπύρος Δανέλλης τάσσεται ανοιχτά και δημόσια υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και προκειμένου να υποστηρίξει την υλοποίησή της, δηλώνει έτοιμος να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Ο βουλευτής του Ποταμιού υπολογίζεται από το Μαξίμου, ως ένα από τα πρόσωπα εκτός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, που θα στηρίξουν την κυβέρνηση στην επερχόμενη ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM