ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Η Τίφανι Τραμπ παρουσίασε τον νέο της σύντροφο- Γνωρίστηκαν στην Μύκονο

Η Τίφανι Τραμπ παρουσίασε τον νέο της σύντροφο- Γνωρίστηκαν στην Μύκονο Facebook Twitter
0

Η Τίφανι Τραμπ, η 25χρονη κόρη του Αμερικανού προέδρου, σύστησε για πρώτη φορά στους 1 εκατομμύριο followers της τον νέο της σύντροφο, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

Στην φωτογραφία, που τραβήχτηκε την περίοδο των Χριστουγέννων εντός του Λευκού Οίκου, η Τίφανι ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό του Michael Boulos. Και οι δυο είναι ντυμένοι επίσημα, με την 25χρονη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ να φοράει ένα μαύρο φόρεμα και τον σύντροφό της, ένα μαύρο κοστούμι με κόκκινη γραβάτα. 

Οι φήμες για την σχέση της Τίφανι, που είναι κόρη του Ντόναλντ Τραμπ από τον δεύτερο γάμο του με την Μάρλα Μέιπλς, με τον Μάικλ πρωτοκυκλοφόρησαν στα τέλη Νοεμβρίου. 

Σύμφωνα με το Page Six, ο Michael Boulos μεγάλωσε σε μια πολύ ευκατάστατη οικογένεια στο Λάγος, της Νιγηρίας, μια από τις χώρες που στο παρελθόν ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να είχε χαρακτηρίσει ως «βόθρο». Η οικογένειά του, με καταγωγή από τον Λίβανο, έχει μια εταιρία δισεκατομμυρίων που εμπορεύεται αυτοκίνητα, εξοπλισμό και κατασκευές. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) στις

Ο Michael Boulos εργάζεται για την οικογενειακή επιχείρηση από το Λονδίνο, παρόλο που έχει μεγαλώσει στην Νιγηρία. Ο αδερφός του έχει κάνει καριέρα ως ηθοποιός και ράπερ. 

Με την Τίφανι Τραμπ γνωρίστηκαν το καλοκαίρι ενώ έκαναν και οι δυο διακοπές στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στην Μύκονο. Φήμες μάλιστα θέλουν να τους γνώρισε η Λίντσεϊ Λόχαν, που είναι στενή φίλη της Τίφανι και την οποία είχε επισκεφτεί τότε. Σύμφωνα με το Page Six, μετά την γνωριμία τους, η Τίφανι πήγε τον Boulos στο Mar-a-Lago για την Γιορτή των Ευχαριστιών. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Take me back ?☀️?#sunrise

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Summer ✔️ back to ⚖️ #georgetownlaw

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) στις


Η προσωπική ζωή της Τίφανη έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας από τότε που ο πατέρας της έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ. Η ίδια δεν είχε διστάσει δε, να φέρει τον τότε συντροφό της Ross Mechanic, στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ. Το ζευγάρι χώρισε τελικά τον Μάρτιο του 2017. 

Πηγή ανέφερε στο Page Six πως η Τίφανι είναι «πολύ χαρούμενη» που έχει καταφέρει να κρατήσει την σχέση της με τον Boulos μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τόσον καιρό, ενώ φέρεται να χάρηκε πολύ που τον σύστησε στην οικογένειά της στις Ευχαριστίες επειδή «πρόκειται για έναν πολύ έξυπνο νεαρό». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy Birthday Dad! @realdonaldtrump I love you so much ❣️?❣️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) στις

Πολιτισμός
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM
Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και η “mother” φάση της ποπ

Πολιτισμός / Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και μητρότητα στην ποπ

Η Robyn ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ Sexistential κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου, επτά χρόνια μετά το Honey, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για ένα “self-help” project αλλά για μια καταγραφή αντιφάσεων , ανάμεσα στην επιθυμία, την υπαρξιακή αγωνία και τη μητρότητα.
THE LIFO TEAM