Ηράκλειο: Καταγγελία για βιασμό γυναίκας με νοητική υστέρηση

Facebook Twitter
0

Ένας 41χρονος άνδρας κατηγορείται για τον βιασμό μιας γυναίκας με νοητική υστέρηση στο Ηράκλειο της Κρήτης.  

Συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και λίγο αργότερα οι αρχές επικοινώνησαν με την 44χρονη. 

Όπως αναφέρεται στην δικογραφία, η γυναίκα επιβεβαίωσε στους αξιωματικούς την καταγγελία του συγγενούς της, χωρίς να είναι σε θέση «να αντιληφθεί την σοβαρότητα του γεγονότος». 

Από την περιγραφή του συγγενικού προσώπου, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον ύποπτο.

Πρόκειται για έναν άνδρα που κατοικεί σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις κλοπών. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο φερόμενος ως δράστης εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι η γυναίκα ήταν μόνη της στο σπίτι της. 

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Πατρίς», ο 41χρονος φέρεται να οδήγησε την 44χρονη σε κοντινή αγροτική περιοχή όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις χωρίς την συγκατάθεσή της. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Ελλάδα / Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Με αντάλλαγμα χρηματικά ποσά, το κύκλωμα προχωρούσε στην κατά προτεραιότητα διεκπεραίωση αιτημάτων έκδοσης εγγράφων και πιστοποιητικών σε Κτηματολογικά Γραφεία
LIFO NEWSROOM
Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Σε λίγες ημέρες οι έλληνες πολίτες θα μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα myinfo.gov.gr και να λάβουν τον Προσωπικό Αριθμό Πολίτη που θα αναγράφεται στις νέες ταυτότητες
LIFO NEWSROOM