Ηράκλειο: Καταγγελία για βιασμό γυναίκας με νοητική υστέρηση

Facebook Twitter
0

Ένας 41χρονος άνδρας κατηγορείται για τον βιασμό μιας γυναίκας με νοητική υστέρηση στο Ηράκλειο της Κρήτης.  

Συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και λίγο αργότερα οι αρχές επικοινώνησαν με την 44χρονη. 

Όπως αναφέρεται στην δικογραφία, η γυναίκα επιβεβαίωσε στους αξιωματικούς την καταγγελία του συγγενούς της, χωρίς να είναι σε θέση «να αντιληφθεί την σοβαρότητα του γεγονότος». 

Από την περιγραφή του συγγενικού προσώπου, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον ύποπτο.

Πρόκειται για έναν άνδρα που κατοικεί σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις κλοπών. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο φερόμενος ως δράστης εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι η γυναίκα ήταν μόνη της στο σπίτι της. 

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Πατρίς», ο 41χρονος φέρεται να οδήγησε την 44χρονη σε κοντινή αγροτική περιοχή όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις χωρίς την συγκατάθεσή της. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ) και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)
LIFO NEWSROOM
«Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Ελλάδα / «Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες το βράδυ της γυναικοκτονίας – Οι παραλείψεις, οι δικαιολογίες και η τραγική κατάληξη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα
LIFO NEWSROOM