Ταύρος- τέρας διχάζει το διαδίκτυο

Ταύρος- τέρας διχάζει το διαδίκτυο Facebook Twitter
0

Είναι σίγουρα η εβδομάδα που το ίντερνετ ασχολήθηκε πολύ με γελάδες και ταύρους όπως αυτό το μυώδες ζώο που σήμερα έγινε θέμα διαμάχης.

Μετά την γιγαντιαία αγελάδα που όμως δεν ήταν ακριβώς έτσι, ένας ταύρος που μοιάζει να έχει βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας είναι ο νέος σταρ του διαδικτυακού διχασμού.

H παράξενη φυλή βοοειδών έχει πυροδοτήσει μια συζήτηση για τα στεροειδή χάρη στο σώμα του ζώου της φωτογραφίας που έγινε viral.

Οι περίεργες εικόνες των λεγόμενων Belgian Blues και British Blues έγιναν δημοφιλείς καθώς οι ταύροι μοιάζουν με ογκώδη θηρία.

Μερικοί άνθρωποι που είδαν τις εικόνες στο διαδίκτυο εικάζουν ότι τα μυϊκά βοοειδή πρέπει να έχουν λάβει στεροειδή.

Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως κάτι παράνομο έχει δοθεί στα ζώα αυτά, αλλά άλλοι έγραψαν ότι η εμφάνιση των ταύρων οφείλεται σε φυσική μετάλλαξη και όχι σε αποτέλεσμα οποιουδήποτε φαρμάκου.

Κάποιος απάντησε: «Αυτή είναι μια βελγική φυλή βοοειδών που έχει την εικόνα αυτή λόγω μιας γενετικής μετάλλαξης που προκαλεί την αύξηση της μυϊκής μάζας» και η αλήθεια είναι όντως πως το ζώο αυτό δεν έχει πάρει κάποιο φάρμακο - τουλάχιστον όχι κάποιο που να προκαλεί αυτή την εμφάνιση.

Αν και το μέγεθος του ζώου σημαίνει μεγαλύτερη αναλογία κρέατος, κάτι φαινομενικά καλό για τους παραγωγούς, η μετάλλαξη προκαλεί  κινδύνους για την υγεία, μεταδίδει το Fox.

Για παράδειγμα, οι εγκυμοσύνες είναι πολύ δύσκολες και τα ζώα συνήθως χρειάζονται καισαρικές για να γεννήσουν τα μωρά τους.

Μόλις γεννηθούν τα μοσχάρια, μπορεί να έχουν πολλές γενετικές ανωμαλίες. Συχνά έχουν παρατηρηθεί διογκωμένες γλώσσες που εμποδίζουν το θηλασμό και προβλήματα στα οστά.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ληστεία στο Λούβρο: Εξοργισμένη η εισαγγελέας για την αποκάλυψη των δύο συλλήψεων

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: Εξοργισμένη η εισαγγελέας για την αποκάλυψη των δύο συλλήψεων

Δύο άνδρες συνελήφθησαν μετά τη ληστεία στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, όπου εκλάπησαν κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας, μεταξύ αυτών και τμήμα των γαλλικών βασιλικών κοσμημάτων
LIFO NEWSROOM
Ματσό Πίρο: Η απομονωμένη φυλή του Αμαζονίου που κινδυνεύει να εξαφανιστεί

Διεθνή / Ματσό Πίρο: Η απομονωμένη φυλή του Αμαζονίου που κινδυνεύει να εξαφανιστεί

Η ιστορία των Ματσό Πίρο, μιας από τις τελευταίες απομονωμένες φυλές στον πλανήτη, που ζει βαθιά στον Αμαζόνιο του Περού και απειλείται από την παράνομη υλοτομία, τις ασθένειες και την εισβολή του σύγχρονου κόσμου
LIFO NEWSROOM