Ποτάμι: Ο Τσίπρας θέλει να ξεχάσουμε 3,5 χρόνια διακυβέρνησης

Ποτάμι: Ο Τσίπρας θέλει να ξεχάσουμε 3,5 χρόνια διακυβέρνησης Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το Ποτάμι, με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για «τις πρώτες 100 μέρες της Ελλάδας έξω από τα μνημόνια».

«O κ.Τσίπρας θέλει να ξεχάσει τα πρώτα τριάμιση χρόνια της διακυβέρνησής του και καλεί τους Έλληνες να κάνουν το ίδιο. Θέλει λοιπόν να μετράμε μόνο από τη στιγμή που άρχισε την προεκλογική του εκστρατεία» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας.

Μιλώντας, το πρωί, στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στον Κεραμεικό, ο πρωθυπουργός είχε τονίσει ότι η Ελλάδα μετρά ήδη τις πρώτες 100 μέρες της εκτός μνημονίων: «Τις πρώτες 100 πραγματικά δικές μας μέρες. Οι μέρες που δεν θα ξημέρωναν ποτέ σε μια χώρα καταδικασμένη να ζήσει στην αιώνια λιτότητα και την οικονομική καχεξία, ήρθαν, σε πείσμα πολλών».

«Οι πολίτες δεν ξεχνούν το κόστος των επιλογών του (σ.σ του πρωθυπουργού) και ξέρουν επίσης καλά και την πραγματική αξία των υποσχέσεών του», καταλήγει ο κ. Τσιόδρας.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM