Φωτιά στη Ζάκυνθο- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στις Μαριές

Φωτιά στη Ζάκυνθο- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στις Μαριές Facebook Twitter
Πηγή φωτό imerazante
0

Φωτιά καίει στην περιοχή Μαριές, στη Ζάκυνθο, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες.

Η πυρκαγιά ξέσπασε αργά το βράδυ της Παρασκευής και μάλιστα μέσα στο βράδυ υπήρξε κινητοποίηση για εκκενωθεί ο οικισμός, αν χρειαστεί, με σχετική εντολή του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, κάτι που τελικά δεν κρίθηκε απαραίτητο. Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή το βράδυ δυσκόλεψαν το έργο των δυνάμεων που επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς, αλλά η εικόνα το πρωί του Σαββάτου είναι καλύτερη, καθώς βελτιώθηκαν οι καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

«Η φωτιά καίει κοντά στον οικισμό, αλλά δεν απειλεί σπίτια», ανέφεραν άνθρωποι του γραφείου Τύπου της Πυροσβεστικής στη LiFO. «Τη νύχτα ενημερώθηκαν ο κάτοικοι και υπήρχαν λεωφορεία στην περιοχή, σε περίπτωση που χρειαστεί να εκκενωθεί ο οικισμός, αλλά τελικά αυτό δεν χρειάστηκε», ανέφεραν ακόμη.

Με το πρώτο φως της ημέρας ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν στις Μαριές Ζακύνθου, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο ελικόπτερα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: «Αισθάνομαι δικαιωμένη» είπε η δεύτερη καταγγέλλουσα για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα

Ελλάδα / Πέτρος Φιλιππίδης: «Αισθάνομαι δικαιωμένη» είπε η δεύτερη καταγγέλλουσα για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα

«Για πρώτη φορά καταδικάζεται για αδίκημα κατά της σεξουαλικής ελευθερίας και αυτοδιάθεσης ένας επώνυμος» δήλωσε ο δικηγόρος της μιας από τις 2 καταγγέλλουσες
LIFO NEWSROOM
BEACH BAR ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες ότι απαγόρευσαν σε ηλικιωμένους να μπουν σε beach bar στον Ποταμό Επανομής

Ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης υποστηρίζει ότι ορισμένοι επιχειρηματίες εμποδίζουν ηλικιωμένους να μπουν στα καταστήματά τους, ακόμη και όταν αυτά είναι εντελώς άδεια
LIFO NEWSROOM