Το μέλλον των παιδιών μας

Το μέλλον των παιδιών μας Facebook Twitter
«Kαι μην ξεχάσεις στο τέλος να του ζητήσεις το δωράκι σου».
0
Το Mega δικαίωςπανηγυρίζει: φέτος ήταν η χρονιά του. Σεόλα. Εσοδα, νούμερα και εντυπώσεις. Ποντάροντας συνειδητάστους λούμπεν και στα αουτσάιντερ, σαφής δυναμη αναδεικνύεται φέτος και το Alter -εμπορική όμως, όχι πολιτική Οπρόεδρος του Αρείου Πάγου Ρωμύλος Κεδίκογλου ζητά 3 εκατομμύρια ευρώ από τοΘέμα, επειδή εθίγη από την σκαμπροζικη και όντως ξεσκιστική δημοσιογραφία του.Θα ήταν πιο σεβαστός, αν αυτό το ποσό το χάριζε σε ένα Ίδρυμα. Δημόσια πρόσωπαπου χρησιμοποιούν έναν αμφισβητούμενο νόμογια να πλουτίσουν περαιτέρω, όχι μόνο ξεφτιλίζουν την ήδη ξεφτιλισμένη εικόνατων πολιτικών, αλλά προμοτάρουν το χειρότερο μοντέλο λαμογιάς στο σκοτωμένοκοινό της τηλεόρασης Πέφτει η κυκλοφορία των εφημερίδων,καθως οι πρωτες ζέστες χτυπούν τα λεπτάπνεύματα και τους διανοούμενους της χώρας. Φίσκα η Δεξαμενήστο πρώτο Καλοκαιρινό Ταινιόραμα της Lifo. Τουχρόνου, θα χρειαστούμε κι άλλες αιθουσες! Η ΓιάνναΑγγελοπούλου τηλεφώνησε στον Σταύρο Ψυχάρη και του παραπονέθηκε για το αρνητικόδημοσίευμα στο Βήμα, περί Ελεύθερου Τύπου. Ή αφελής είναι, ή αδίστακτη. Πάντως, να σημειωθεί, ότι ενώ οι καθημερινές εκδόσεις του ΕΤέχουν παταγωδώς αποτύχει, οι εκδόσεις του Σαββατοκύριακου πάνε καλούτσικα.Εχουν διπλασιάσει την κυκλοφορία τους, αλλά συγκριτικά με τους πρώτους τιςχωρίζει μια μικρή άβυσσος. Ενας υπέροχος άνθρωπος, Κεφαλονίτηςμε τα όλα του, ο Διονύσης Αυγουστινιάτος, αποχώρησε από την οικονομική διεύθυνσητης Ελευθεροτυπίας μετα από δεκαετίες. Τον ξέραμε και θα μας λειψει η επαφή! Πολύ καλό και χρηστικό το site του Σκάι. Μεαρχείο εκπομπών (Μαριάννα Κορομηλά, Ελληνοφρένεια, Κουφόπουλο κ.λπ.), καλέςταχύτητες, άνετη αισθητική Εξαιρετική είναι και ηεπισκεψιμότητα της Lifoland τις πρώτες 30 μέρες λειτουργίας της, με 54.788 unique visitors και 91.078επισκέψεις. Μια νέα ψηφιακή κοινότητα γεννιέται Ανανεώθηκεξανά το Ποντίκι και τις (πολύ ενδιαφέρουσες) καλλιτεχνικές σελίδες του τιςέδεσε σε ένα καλαίσθητο ένθετο περιοδικό Ο φίλος Δημήτρης Πολιτάκης αναλαμβάνει τηναρχισυνταξία του Ταχυδρόμου. Πατρικές ευχές! (Η Popaganda του θα εξακολουθήσει να δημοσιευεται στη Lifo) Σπάσανε τα νεύρα του ΓρηγόρηΑρναούτογλου αυτή τη σεζόν, έσπασε και ο κουμπαράς του. Δεύτερος πια στα νούμερα,και τσακωμένος με όλους του τους φίλους! Ο Φώτης και η Μαρίαεκτός Αlpha. Αλλά δεν τους μέλλει. Κάπου θα βρουν να πάνε! Τον Τσιμα και τον Αυγερόπουλο πλαγιοκοπεί ο Σκάι. Και καλά κάνει Το Lucky πρώτο σε κυκλοφορία τον μήνα Μάιο με 78 χιλιάδεςτεύχη. Μπράβο κορίτσια, you're lucky indeed!
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM