Ζάγκα: «Έβαλα πριν από λίγο σε πελάτη 1 ευρώ βενζίνη»- Οδηγοί ζητούν μισό ή ένα λίτρο

Ζάγκα: «Έβαλα πριν από λίγο σε πελάτη 1 ευρώ βενζίνη»- Οδηγοί ζητούν μισό ή ένα λίτρο Facebook Twitter
0

Με την τιμή της βενζίνης να παραμένει πάνω από τα 2 ευρώ/ λίτρο, πολλοί είναι οι οδηγοί που ζητούν μισό ή ένα λίτρο στα πρατήρια καυσίμων. 

Η Μαρία Ζάγκα, πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Νομού Αττικής (ΕΒΝΑ) αναφέρθηκε στις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί μηχανών και αυτοκινήτων προκειμένου να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε δε πως υπάρχει κόσμος που βάζει κυριολεκτικά λίγες σταγόνες καυσίμου για να διανύσει μερικά χιλιόμετρα.

«Σε μηχανή μεγάλη έβαλα 1 ευρώ. Τον ρώτησα "πού θα πας;". Μου είπε "θα φύγω από εδώ και θα πάω στο Σύνταγμα. Κι επειδή η βενζίνη σας είναι σωστή, με βγάζουν τα χιλιόμετρα. Κι όταν γυρίσω θα βάλω άλλο ένα ευρώ που έχω". Και του είπα "μου επιτρέπετε να…" και μου λέει "όχι δεν σας επιτρέπω, όχι γιατί είμαι περήφανος, αλλά γιατί ξέρω ότι κι εσείς μοχθείτε και δουλεύετε"», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Σε αυτοκίνητο έχω βάλει 2,80 ευρώ. "Θα φύγω από εδώ θα πάω Καλλιθέα, θα πάω στη δουλειά μου, θα γυρίσω και θα βάλω άλλα 2,5 ευρώ", μου είπε ο άνθρωπος».

Σε άλλο σημείο, σε ερώτηση για την νοθεία στα καύσιμα και πώς μπορούμε να την εντοπίσουμε, συμβούλεψε οι οδηγοί να αποφεύγουν «τα πολύ φτηνά πρατήρια και τα πολύ ακριβά».

Δείτε το βίντεο:

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ