ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.1.2022 | 21:10

Κράξτε με

Είμαι κοπέλα και δεν μου έχει συμβεί κάποιος άντρας που μου αρέσει να με θέλει μόνο για σεξ.Για να σας προλάβω δεν είμαι μοντέλο ούτε καρακουκλάρα.Έχω τη δουλειά μου το σπίτι μου το αυτοκίνητό μου και δική μου ζωή.Δεν μου έχει συμβεί να με θέλει κάποιος μόνο για σεξ ούτε εγώ είμαι άνθρωπος που ψάχνει τα εφήμερα.Οι άντρες είναι άνθρωποι όπως και εμείς δεν είναι ζώα έχουν τις ίδιες ανάγκες με εμάς.Οι περισσότεροι αναζητάνε μια υποστηρικτή σύντροφο που μπορεί να σταθεί δίπλα τους.Θέλουν την αγκαλιά μιας συντρόφου το χάδι της και την αγάπη της. Πρέπει όλοι να προσπαθούμε να κρίνουμε πρώτα τον εαυτό μας και μετά το άλλο φύλο.
13
 
 
 
 
σχόλια

Και γιατί να σε κράξουμε, επειδή στάθηκες τυχερή; Με γεια σου με χαρά σου και να είμαστε κι εμείς καλά να σε ζηλεύουμε! Προφανώς ήξερες κι εσύ να παρουσιάζεις τον εαυτό σου έτσι ώστε να πάρει το μήνυμα ο άλλος ότι δεν ψάχνεις κάτι εφήμερο. Η στάση σου μπορεί να λειτούργησε σαν "φίλτρο" για να κάνουν πέρα οι επιπόλαιοι πριν τους πάρεις χαμπάρι. Κατά συνέπεια, όποιος επέλεγε να παραμείνει, καταλάβαινε πως, άπαξ και κοιμηθείτε μαζί, αυτό σημαίνει κάτι και για τους δυο σας. (Και μην ξεχνάς ότι και οι άνδρες πιέζονται λίγο τον πρώτο καιρό των ραντεβού. Αν μας δείχνουν ότι ελκύονται ερωτικά από μας, φοβούνται μην τους πούμε λιγούρηδες, ενώ αν είναι κύριοι, αρχίζουμε κι αναρωτιόμαστε μήπως δεν τους ελκύουμε ή μήπως έχουν την ανάγκη για σεξ καλυμμένη με άλλη.) Δεν έχεις άδικο ότι στην ουσία οι άνδρες ψάχνουν το χάδι και την αγάπη που λες, μα μην ξεχνάς ότι ο καθένας διέρχεται από φάσεις, όπως κι οι γυναίκες, άλλωστε. Στην ερωτική σχέση, ειδικά σε ηλικίες μεταξύ 20 και 30-φεύγα, αμφότερα φύλα ψάχνουν κάποιον/-α να τους συγκινήσει, και όχι απλά να τους παράσχει στοργή, χάδι και νόστιμο φαγητούλι (κατά κάποιον τρόπο, το έχουμε δεδομένο ότι αυτό θα το βρούμε έτσι κι αλλιώς). Τώρα, έτσι όπως έγιναν και τα πράγματα με το on-line dating, η σκέψη των περισσότερων λειτουργεί υπό ένα mode όπως "γιατί να κατασταλάξω τώρα με τον/την παρών/παρούσα αν δύο-τρία προφίλ παραπέρα μπορεί να βρω τον Johnny Depp/την Adriana Lima." Αν εσένα δεν σε αντιμετώπισαν ως αναλώσιμη, πιθανώς είχες να κάνεις με ποιοτικούς χαρακτήρες και ώριμους τρόπους σκέψης. Και τέλος, μην ξεχνάς ότι εσύ είσαι αυτό που θα λέγαμε "accomplished," δηλαδή πολύ πιθανώς να έχεις τον αέρα μιας γυναίκας που τα έχει καταφέρει, γιατί δεν είναι καθόλου λίγο στη σημερινή Ελλάδα να έχεις σταθερή δουλειά, δικό σου χώρο να μένεις και δικό σου αυτοκίνητο. Αλλιώς αντιλαμβάνεσαι και παρουσιάζεις τον εαυτό σου σε μια τέτοια κατάσταση και αλλιώς θα ένιωθες αν ήσουν, ας πούμε, 32, έμενες με τους γονείς σου, ήσουν άνεργη ή στο μεροδούλι-μεροφάι σε προσωρινές δουλειές και δεν είχες ευκαιρία να νιώσεις ότι επιτέλους έχεις "δική σου ζωή."

Μιας και αναφέρεις την περίπτωσή σου, δεν βλέπω κάποιο αξιοσημείωτο επίτευγμα σου για να παραδειγματιστούν οι υπόλοιπες από εσένα και να επιτευχθεί … ο στόχος.

Πολλές κοπέλες συμπλέουν με την άποψη σου. Πιστεύω ότι όσες λένε συνέχεια ότι οι άνδρες τις θέλουν μόνον για κρεβάτι, μάλλον αυτό είναι το μόνο που θέλουν και οι ίδιες.

Υπάρχουν άνθρωποι που απλά ψάχνουν μόνο σεξ κάποια περίοδο της ζωής τους και για αυτό απογοητεύονται κάποιες φίλες μας. Γιατί νιώθουν υποτιμημένες επειδή ο άλλος θέλει μόνο αυτό.
Φυσικά και έχουν ανάγκες φτάνει να βρουν την κατάλληλη να τις καλύψουν.

Εμ όχι. Δεν έχουν όλοι οι άντρες τις ίδιες ανάγκες , όπως και οι γυναίκες. Ο κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτως φίλου έχει τις δικές του ανάγκες. Εάν εσύ δεν έδωσες πιθανώς ευκαιρία σε ανθρώπους που ήθελαν μόνο αυτό ώστε να το ανακαλύψεις ότι ήθελαν μόνο αυτό οκ μαγκιά σου. Ή αν έχεις απ' του φυσικού σου μία στάση που δεν επιτρέπει σε αυτούς τους ανθρώπους να σε πλησιάσουν παρά πάνω οκ και πάλι... αλλά δεν φταίνε ούτε οι κοπέλες αν τους τυχαίνει να τις θέλουν για σεξ ούτε και οι άντρες φταίνε που θέλουν σεξ. Καλή επικοινωνία θα έπρεπε να υπάρχει για να είμαστε ξεκάθαροι στα θέλω μας. Τίποτα άλλο. Και ναι ένας άντρας συνήθως θέλει και χάδι και υποστήριξη από μία κοπέλα όντας άνθρωπος αλλά παρόλα αυτά μπορεί να μην θέλει σχέση μαζί της για πολλούς λόγους.. Υπάρχουν πολλάααα χρώματα σε αυτή την ανθρώπινη ''παλέτα''

Παρατηρώ πολύ τσουβάλιασμα εις βάρους του ανδρικού φύλου τελευταία.
Σχετικά με την εξ πάντως, είναι λογικά αυτά που γράφει.

Δεν γίνεται να να διαβάζουμε συνέχεια ότι οι άνδρες θέλουν μόνο σεξ, είναι η πηγή του κακού κλπ.
Επειδή μερικές γυναίκες έχουν απογοητευτεί, γενικεύουν το πρόβλημα και τους βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.
Σαφώς και υπάρχουν άνδρες που κάνουν το ίδιο.
Καταντάει γραφικό όμως.

Όπως έχω πει πολλάκις, αν προσφέρεις μόνο σεξ τότε αυτό θα λάβεις.
Υπάρχουν όμως και πολλές περιπτώσεις που και άνδρες και γυναίκες θέλουν κάτι παραπάνω. Εξάλλου είναι στην φύση μας η συντροφικότητα.