ΒΑΣΕΙΣ 2024

Για πρώτη φορά γραμματόσημο με τον ακτιβιστή Harvey Milk

Για πρώτη φορά γραμματόσημο με τον ακτιβιστή Harvey Milk Facebook Twitter
1

Η Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ ανακοίνωσε την κυκλοφορία και απεκάλυψε το σχέδιο του γραμματοσήμου που θα είναι αφιερωμένο στον Harvey Milk. Το γραμματόσημο θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου και θα απεικονίζει το πορτρέτο του πολιτικού και ακτιβιστή που δολοφονήθηκε 27 Νοεμβρίου του 1978.

Πρόκειται για μια κίνηση που σκοπό έχει να τιμήσει την προσφορά και τον αγώνα του για τα δικαιώματα της LGTB κοινότητας και το αντίκτυπο που ο Harvey Milk είχε σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Μilk υπήρξε ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος εκλεγμένος πολιτικός και τώρα θα γίνει και ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος πολιτικός που θα κυκλοφορήσει σε γραμματόσημα. 

Το σχέδιο δημοσιοποιήθηκε λίγες μέρες πριν, άλλα η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί να συμπέσει με την ημέρα "Ηarvey Milk" που κάθε χρόνο γιορτάζεται στην Καλιφόρνια.

Για πρώτη φορά γραμματόσημο με τον ακτιβιστή Harvey Milk Facebook Twitter
1

ΒΑΣΕΙΣ 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νάνσυ Παπαθανασίου: Μια πρωτοπόρος της ψυχικής υγείας των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Ελλάδα

Lgbtqi+ / Νάνσυ Παπαθανασίου: Μια πρωτοπόρος της ψυχικής υγείας των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Ελλάδα

Η κλινική ψυχολόγος και συνιδρύτρια του Orlando LGBT+ σε μια συγκινητική, διαφωτιστική και ενδυναμωτική συζήτηση για την πορεία που έχει διανύσει η εγχώρια ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, αλλά και η ίδια, προς την ορατότητα και για όσα ακόμα πρέπει να γίνουν για την ισότητα και την αποδοχή άμεσα, εδώ και τώρα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

1 σχόλια
Και εδώ ακόμη συζητάμε (τι συζητάμε δλδ έχουμε ήδη αποφασίσει) αν τα ομόφυλλα ζευγάρια θα πρέπει να συμπεριληφθούν στο συμβόλαιο συμβίωσης... 'Ωραια κίνηση πάντως. Είναι θετικό να βλέπεις πως σε κάποια μέρη του κόσμου υπάρχουν σημάδια προόδου.