Για πρώτη φορά γραμματόσημο με τον ακτιβιστή Harvey Milk

Για πρώτη φορά γραμματόσημο με τον ακτιβιστή Harvey Milk Facebook Twitter
1

Η Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ ανακοίνωσε την κυκλοφορία και απεκάλυψε το σχέδιο του γραμματοσήμου που θα είναι αφιερωμένο στον Harvey Milk. Το γραμματόσημο θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου και θα απεικονίζει το πορτρέτο του πολιτικού και ακτιβιστή που δολοφονήθηκε 27 Νοεμβρίου του 1978.

Πρόκειται για μια κίνηση που σκοπό έχει να τιμήσει την προσφορά και τον αγώνα του για τα δικαιώματα της LGTB κοινότητας και το αντίκτυπο που ο Harvey Milk είχε σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Μilk υπήρξε ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος εκλεγμένος πολιτικός και τώρα θα γίνει και ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος πολιτικός που θα κυκλοφορήσει σε γραμματόσημα. 

Το σχέδιο δημοσιοποιήθηκε λίγες μέρες πριν, άλλα η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί να συμπέσει με την ημέρα "Ηarvey Milk" που κάθε χρόνο γιορτάζεται στην Καλιφόρνια.

Για πρώτη φορά γραμματόσημο με τον ακτιβιστή Harvey Milk Facebook Twitter

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρευνα: Περισσότερα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα στις ηλικίες 16 – 24 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Διεθνή / Έρευνα: Περισσότερα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα στις ηλικίες 16 – 24 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια αλλάζει τόσο το ποσοστό των νέων ανθρώπων που αυτοπροσδιορίζονται ως γκέι ή bisexual, αλλά και το ποσοστό του πληθυσμού που δηλώνει μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας
NEWSROOM
Πέτρος Αϊβάζης: «Χρειάζεται αλληλεγγύη ανάμεσα στου ΛΟΑΤΚΙ+ που γερνούν, δεν βγαίνει αλλιώς»

LGBTQI+ / Πέτρος Αϊβάζης: «Χρειάζεται αλληλεγγύη ανάμεσα στους ΛΟΑΤΚΙ+ που γερνούν, δεν βγαίνει αλλιώς»

Από τη σεξεργασία και τα drag shows στην Αμερική ως την τηλεόραση, το σινεμά και τον ΛΟΑΤΚΙ+ εθελοντισμό στην Αθήνα, η «Ελληνίδα Divine» είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος με γεμάτη ζωή και νοιάξιμο για τους άλλους seniors της κοινότητας.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια
Και εδώ ακόμη συζητάμε (τι συζητάμε δλδ έχουμε ήδη αποφασίσει) αν τα ομόφυλλα ζευγάρια θα πρέπει να συμπεριληφθούν στο συμβόλαιο συμβίωσης... 'Ωραια κίνηση πάντως. Είναι θετικό να βλέπεις πως σε κάποια μέρη του κόσμου υπάρχουν σημάδια προόδου.