ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

Οι μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες επιλέγουν Isomat

Οι μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες επιλέγουν Isomat Facebook Twitter
0

Η ISOMAT είναι ένας ελληνικός πολυεθνικός όμιλος παραγωγής δομικών χημικών, κονιαμάτων και χρωμάτων. Για περισσότερα από σαράντα χρόνια γράφει ιστορία σε επίπεδο ποιότητας, αξιοπιστίας, τεχνογνωσίας και αδιάκοπης επιχειρηματικής ανάπτυξης. Ο όμιλος διαθέτει τρεις μονάδες παραγωγής: η μία βρίσκεται στη μητρική εταιρεία, στην Ελλάδα, και οι άλλες δύο στις θυγατρικές της στη Ρουμανία και στη Σερβία. Έχει πέντε εμπορικές θυγατρικές σε Γερμανία, Ρωσία, Τουρκία, Βουλγαρία και Σλοβενία, ενώ πραγματοποιεί εξαγωγικές πωλήσεις σε περισσότερες από ογδόντα χώρες παγκοσμίως. Παράγει και διαθέτει ένα μεγάλο εύρος προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας στις εξής οκτώ βασικές κατηγορίες: στεγανοποίηση, εξωτερική θερμομόνωση, χρώματα και προστασία επιφανειών, κόλληση πλακιδίων και φυσικών λίθων, βελτιωτικά και επισκευαστικά σκυροδέματος, κατασκευή και επισκευή τοιχοποιίας, βιομηχανικά δάπεδα, πατητή τσιμεντοκονία και διακοσμητικά δάπεδα. Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην καινοτομία και στη συνεχή ανάπτυξη νέων προϊόντων, σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς και των τεχνολογικών εξελίξεων του κατασκευαστικού κλάδου. Στα επτά διαφορετικά χημεία έρευνας και ανάπτυξης και στα τέσσερα χημεία ποιοτικού ελέγχου που διαθέτει σε Ελλάδα και εξωτερικό απασχολεί εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του οποίου στόχος είναι η ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και ολοκληρωμένων συστημάτων για κάθε κατασκευαστική εφαρμογή. Η δημιουργία νέων προϊόντων είναι αναγκαία διαδικασία με θεμελιώδη σημασία για τη στρατηγική συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ιδιαίτερα απαιτητικές αγορές του εξωτερικού. Το όραμά της είναι να αποτελεί για τον κλάδο των κατασκευών έναν κορυφαίο συνεργάτη ολοκληρωμένων, αξιόπιστων και καινοτόμων λύσεων, έχοντας προτεραιότητα τη βιωσιμότητα. 

«Η βιωσιμότητα αποτελεί για την ISOMAT στρατηγική προτεραιότητα. Αναπτύσσουμε και παράγουμε ολοένα και περισσότερα προϊόντα υψηλής ποιότητας που συμβάλλουν στη δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος διαβίωσης για τον άνθρωπο, ενώ παράλληλα κάθε χρόνο μειώνουμε σημαντικά το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα», λέει ο Κωνσταντίνος Ασλάνης, διευθυντής Έρευνας, Ανάπτυξης και Τεχνικής Υποστήριξης της ISOMAT.

Οι μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες επιλέγουν Isomat Facebook Twitter

Υπεροχή στον τομέα της φιλοξενίας

Οι λύσεις που παρέχουν τα προϊόντα  ISOMAT λύνουν τα χέρια του αρχιτέκτονα, παρέχοντάς του απόλυτη σχεδιαστική ελευθερία, και ταυτόχρονα καινοτομούν ανάλογα με τη μοναδικότητα κάθε κατασκευαστικής περίστασης. Γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο το ότι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της βαριάς ελληνικής βιομηχανίας, αυτής του τουρισμού, ενός τομέα ιδιαίτερα απαιτητικού σε αισθητική, λύσεις και καινοτομίες. Τα πρότζεκτ που έχουν επιλέξει υλικά με την υπογραφή της ISOMAT δεν πρωτοπορούν απλά στην τουριστική βιομηχανία, είναι και τοπόσημα. Όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Ασλάνης: «Η αρχιτεκτονική της καλοπέρασης αποτελεί πρόκληση για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων με υψηλές προδιαγραφές και περιβαλλοντικές πιστοποιήσεις. Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας, εκλεπτυσμένης αισθητικής και εγγυημένης διαχρονικότητας είναι το εισιτήριο για την παρουσία μας στις σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες».

Costa Navarino (Navarino Waterfront & Navarino Bay)
Η Costa Navarino υποδέχεται τους επισκέπτες της από κάθε άκρη του πλανήτη για τη φετινή σεζόν, με σημαντικές αφίξεις και μοναδικές εμπειρίες που σηματοδοτούν την περαιτέρω ανάπτυξη του προορισμού. H αρχιτεκτονική μελέτη του παγκοσμίου φήμης resort είναι των Tombazis & Associates Architects (στο Navarino Bay σε συνεργασία με τους K-Studio). Η κατασκευή υλοποιείται από την ΤΕΜΕΣ Α.Ε. Τα υλικά ISOMAT έχουν επιλεγεί για τις περισσότερες φάσεις κατασκευής του έργου αλλά και για την τωρινή ανάπτυξη και επέκτασή του. Αφορούν στεγανώσεις για υπόγεια, ταράτσες και, στο πλαίσιο εναρμόνισης του έργου με το φυσικό περιβάλλον, φυτεμένα δώματα. Παράλληλα, δίνονται υλικά για επισκευές και ολοκληρωμένα συστήματα επικόλλησης πλακιδίων και μαρμάρων. Οι πισίνες κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου με υλικά της εταιρείας, από τη στεγάνωση μέχρι και την τελική εποξειδική βαφή τους.

Οι μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες επιλέγουν Isomat Facebook Twitter

Αστέρας Βουλιαγμένης (Four Seasons Astir Palace Hotel & αναβάθμιση Μαρίνας)
Το Four Seasons έχει εξελιχθεί σε σύμβολο της Βουλιαγμένης και φιγουράρει ως προορισμός σε όλα τα διεθνή μέσα. Πέρα από αυτό είναι ένας χώρος που επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτέλειας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ανατολική Μεσόγειο. Το συγκρότημα έχει ολοκληρωθεί και ήδη ξεχωρίζει στον τομέα του για την αναβαθμισμένη αισθητική και την προσοχή στη λεπτομέρεια τόσο στο εσωτερικό των δωματίων όσο και στους εντυπωσιακούς κήπους και την πολυφωτογραφημένη πισίνα του. Η αρχιτεκτονική μελέτη έγινε από τα γραφεία Meyer Davis Studio και AETER Χάρρυ Κ. Μπουγαδέλης & Συνεργάτες Αρχιτέκτονες Α.Ε., η αρχιτεκτονική τοπίου από το εξειδικευμένο γραφείο Doxiadis+, ο σχεδιασμός των χώρων FnB ανήκει στους K-Studio, ενώ την κατασκευή έκανε ο ΑΚΤΩΡ. 
Η ISOMAT παρείχε όλα τα εξειδικευμένα υλικά που συνέβαλαν στο τελικό, άρτιο αποτέλεσμα, όπως εποξειδικά δάπεδα, πρόσμικτα σκυροδέματος, στεγανώσεις για υγρούς χώρους και πισίνες, καθώς και συστήματα επικόλλησης πλακιδίων και μαρμάρων. Για τη μαρίνα, που έγινε βάσει αρχιτεκτονικής μελέτης του AETER Χάρρυ Κ. Μπουγαδέλης & Συνεργάτες Αρχιτέκτονες Α.Ε., χρησιμοποιήθηκαν πρόσμικτα σκυροδέματος, επισκευαστικά υλικά και επιχρίσματα. Θα ακολουθήσει η εφαρμογή εποξειδικών βαφών της  ISOMAT για τα δάπεδα των εγκαταστάσεων στάθμευσης, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιηθούν υλικά της γκάμας μας για περαιτέρω εργασίες.

Hilton Athens
Το διασημότερο ίσως ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας ετοιμάζεται για τη νέα του εποχή. Το εμβληματικό κτίριο της Αθήνας, που σήμερα λειτουργεί ως Hilton Athens, πρόκειται να μετασχηματιστεί σε έναν καινοτόμο και πολυδιάστατο προορισμό που θα προσφέρει υψηλής ποιότητας φιλοξενία, κατοικίες και πολλαπλές εμπειρίες σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Αυτή η σημαντική αλλαγή υλοποιείται επιλέγοντας προϊόντα  ISOMAT. Η ανακατασκευή του κτιριακού συγκροτήματος προβλέπει τη δημιουργία του νέου πολυτελούς ξενοδοχείου Conrad που θα περιλαμβάνει 280 δωμάτια και σουίτες, 50 πολυτελείς κατοικίες, οι οποίες θα λειτουργήσουν υπό τα brands Conrad Residences και Waldorf Astoria Residences της Hilton, τη συνολική ανάπλαση του τελευταίου ορόφου όπου θα φιλοξενηθούν εμπειρίες γαστρονομίας και ψυχαγωγίας, την επέκταση δίπλα στον χώρο της πισίνας, η οποία είχε συμπεριληφθεί και στον αρχικό σχεδιασμό της δεκαετίας του 1960, και τέλος τη δημιουργία θεματικών εμπορικών χώρων, εγκαταστάσεων ψυχαγωγίας και ευεξίας, καθώς και σύγχρονη λέσχη μελών σε χώρους 5.500 τ.μ.  Το γιγαντιαίο και πολύ απαιτητικό έργο έχει ξεκινήσει ήδη με ενισχύσεις της κατασκευής, στις οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί επισκευαστικά υλικά από την γκάμα της ISOMAT . Κατά την πρόοδο της κατασκευής θα απαιτηθεί η χρήση ευρείας γκάμας υλικών, όπως στεγανώσεις υγρών χώρων, κόλλες πλακιδίων και μαρμάρων κ.ά.

Οι μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες επιλέγουν Isomat Facebook Twitter

Sani/Ikos
Mέσα στα 50 χρόνια λειτουργίας του, το Sani resort κατάφερε να αλλάξει τα τουριστικά δεδομένα της Χαλκιδικής. Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας του είναι ότι πρόκειται για ξενοδοχείο που επινοεί συνεχώς τον εαυτό του. Η επέκταση του Porto Sani στη Χαλκιδική και το πέντε αστέρων Ikos Odisia στην Κέρκυρα σε αρχιτεκτονική μελέτη του γραφείου Nimand Architects είναι δύο από τα πιο σημαντικά πρότζεκτ του Ομίλου Sani/Ikos. Το ιστορικό Porto Sani παραδόθηκε την άνοιξη του 2022, έχοντας επιλέξει υλικά της  ISOMAT για τη θωράκιση όλης της κατασκευής, συγκεκριμένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης και στεγανωτικά υλικά. Επιπλέον, επιλέχθηκαν ολοκληρωμένα συστήματα στεγάνωσης για φυτεμένους χώρους, καθώς και συστήματα επικόλλησης πλακιδίων και μαρμάρων. Το Ikos Odisia, με ορίζοντα περάτωσης το 2023, έχει εντάξει ευρεία γκάμα στεγανωτικών υλικών  ISOMAT στην κατασκευή του για να μονωθούν τοιχία, δεξαμενές και πισίνες. Για τα αρχιτεκτονικά τελειώματα θα ακολουθήσουν εποξειδικές βαφές. Η ISOMAT έχει συνεχή συνεργασία με τη Sani/Ikos σε πολλά έργα του ομίλου. Ενδεικτικά αναφέρουμε το Sani Club στη Χαλκιδική, το Ikos Dassia στην Κέρκυρα και το Ikos Aria στην Κω. 

/www.isomat.gr

Design
0

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιβαλλοντική αριστεία και καινοτομία

ADM The Green Issue / Περιβαλλοντική αριστεία και καινοτομία

Με σαφή στρατηγικό προσανατολισμό του την αειφoρία, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία, ο όμιλος ISOMAT αναπτύσσει ολοένα και περισσότερα προϊόντα και συστήματα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των έργων βιοκλιματικού σχεδιασμού, με σκοπό τη διαβίωση όλων μας σε ένα πιο υγιές περιβάλλον αλλά και την προστασία του πλανήτη γενικότερα.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Η ISOMAT δώρισε κράνη τελευταίας τεχνολογίας στο Πυροσβεστικό Σώμα

Επιχειρείν / Η ISOMAT δώρισε κράνη τελευταίας τεχνολογίας στο Πυροσβεστικό Σώμα

Για την ISOMAT οι αξίες της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και υπευθυνότητας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της και έμπρακτα θέλει να το επιδεικνύει με δράσεις από καρδιάς.
THE LIFO TEAM
H ISOMAT θερμομονώνει εξωτερικά το Σπίτι του Δικτύου στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό

Market news / H ISOMAT θερμομονώνει εξωτερικά το Σπίτι του Δικτύου στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό

H εταιρεία ISOMAT ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής με το οποίο έχει χρόνια συνεργασία για την υλοποίηση ποικίλων δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα
THE LIFO TEAM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα illustrations της monakrive είναι για φάγωμα

Design / Τα illustrations της monakrive είναι για φάγωμα

H Αριστέα Ρέλλου απασχολείται στον χώρο της τέχνης με διάφορους δημιουργικούς τρόπους. Και αποκτώντας μια πιο στενή σχέση με την τέχνη του φαγητού, άρχισε να ζωγραφίζει ψηφιακά τα πιάτα που την έχουν συγκινήσει περισσότερο και να τα δημοσιεύει σε έναν λογαριασμό που σου φτιάχνει τη διάθεση.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Σπίτι Ανθουλάκης Γιαννικόπουλος Ανακύκλωση πέραν του αναμενόμενου

Design / Ανακύκλωση πέραν του αναμενόμενου σ' ένα σπίτι της Δροσοπούλου

Σε μια πολυκατοικία που χτίστηκε σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Βατικανού τη δεκαετία του ‘70, οι νέοι ιδιοκτήτες φρόντισαν από τα υλικά που σε άλλους φαίνονται άχρηστα να δημιουργήσουν μια νέα κατάσταση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ