Η ΙSOMAT στο “SHARE Athens 2022”

Η ΙSOMAT στο “SHARE Athens 2022” Facebook Twitter
0

Την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, η ISOMAT συμμετέχει στην 4η συνάντηση του Διεθνούς Φόρουμ Αρχιτεκτονικής “SHARE Athens” που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Μπενάκη – Πειραιώς 138.


Το “SHARE Athens 2022” διοργανώνεται από τον φορέα SHARE Architects και το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής με την υποστήριξη της ISOMAT και άλλων εταιριών. Φέτος, είναι αφιερωμένο σε έργα μεγάλης κλίμακας, τη βιωσιμότητα μέσω του σχεδιασμού και το μέλλον της αστικής ζωής.

Όπως κάθε χρονιά, το SHARE θα αποτελέσει το σκηνικό της αρχιτεκτονικής αριστείας, θα παρουσιάσει το έργο κορυφαίων αρχιτεκτόνων στο κοινό και θα προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες επαγγελματικής δικτύωσης στους επισκέπτες του.

Στα πλαίσια της συζήτησης σχετικά με την καινοτομία στις αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές τεχνολογίες, ο Κωνσταντίνος Ασλάνης, Διευθυντής Έρευνας-Ανάπτυξης & Τεχνικής Υποστήριξης της ISOΜΑΤ θα συμμετέχει σε debate με θέμα την χρήση των καινοτόμων eco-friendly προϊόντων και την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των κατασκευών.

www.isomat.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στάσσης (ΔΕΗ): Επενδύσεις στην ενεργειακή ευελιξία στην εποχή των data centers – Απαραίτητη η βελτίωση του ρυθμιστικού πλαισίου

Επιχειρείν / Στάσσης (ΔΕΗ): Επενδύσεις στην ενεργειακή ευελιξία στην εποχή των data centers – Απαραίτητη η βελτίωση του ρυθμιστικού πλαισίου

Ο κ. Στάσσης περιέγραψε αναλυτικά το επενδυτικό πλάνο του Ομίλου ΔΕΗ, που περιλαμβάνει ανάπτυξη ΑΠΕ και ευέλικτη παραγωγή, καθώς και τεχνολογίες που προσφέρουν ευελιξία: μπαταρίες, αντλησιοταμίευση, μονάδες αιχμής φυσικού αερίου, ψηφιοποίηση δικτύων και ανάπτυξη ευελιξίας ζήτησης μέσω δυναμικών τιμολογίων.
LIFO NEWSROOM