Κόντρα στη Βουλή για την ΕΡΤ

Κόντρα στη Βουλή για την ΕΡΤ Facebook Twitter
1

Η κόντρα για το κλείσμο της ΕΡΤ μεταφέρθηκε σήμερα στη Βουλή. Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας τόνισε ότι η «ΕΡΤ δεν κλείνει, απλώς ανασυγκροτείται. Θα μπει στο συνεργείο για να βγει διορθωμένη», ενώ στη συνέχεια εξαπέλυσε στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «στις 18 Μαΐου είχε παρομοιάσει την ΕΡΤ με την ΥΕΝΕΔ και τώρα χύνει κροκοδείλια δάκρυα».

Από την πλευρά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε στον υπουργό Οικονομικών πως «Θα μείνετε στην ιστορία ως ο υπουργός που ρίξατε μαύρο στην ΕΡΤ», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «θέλει τις δικές της αμαρτίες στην ΕΡΤ να τις φορτώσει στους εργαζόμενους. Να πει ο κ. Κεδίκογλου πώς διόρισε στην ΕΡΤ τόσους φίλους του και πως τώρα «διώχνει αυτούς που παίρνουν 1.000, 1.200, 1.500, για να φέρει Προσωπικό Ειδικών Θέσεων και να παίρνουν 3.000 και 4.000 ευρώ. Ο κόσμος καταλαβαίνει, δεν είναι χαζός. Υπακούτε την Τρόικα για απολύσεις και θέλετε να κάνετε την ΕΡΤ φερέφωνο της κυβερνητικής γραμμής και θέλετε να την ελέγχετε».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM
Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"Θα μπει στο συνεργείο για να βγει διορθωμένη."Φαντάζομαι με τη λέξη διορθωμένη εννοεί με δικούς τους ανθρώπους. Ίσως είχαν ξεμείνει πολλοί από προηγούμενες κυβερνήσεις και χρειαζόταν μια "αλλαγή".