Εισαγγελέας Διαφθοράς στην ΕΡΤ

Facebook Twitter
2

Τη διερεύνηση τυχόν αδικημάτων σε προμήθεια εξοπλισμού, αναθέσεις παραγωγών και συμβάσεις έργου στην ΕΡΤ ζητά από την Εισαγγελέα Διαφθοράς ο Γιάννης Στουρνάρας. Η επιστολή στάλθηκε από τον υπουργό Οικονομικών στην αρμόδια Εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Ράικου.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

TV & Media / Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Δεν ξέρω τι λέει αυτή η κυρία, ήθελε να κάνει τον θεατρινισμό της, ήθελε να βγει στην τηλεόραση για να κάνει αυτό το show» ανέφερε φανερά ενοχλημένος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας
LIFO NEWSROOM
Κρις Τζένερ: Η άβολη στιγμή που οι κόρες της αστειεύτηκαν ότι ο Ο. Τζ. Σίμπσον είναι ο πραγματικός πατέρας της Κλόε

TV & Media / Κρις Τζένερ: Η άβολη στιγμή που οι κόρες της αστειεύτηκαν ότι ο Ο. Τζ. Σίμπσον είναι ο πραγματικός πατέρας της Κλόε

«Και οι δύο μπαμπάδες μου» - Η 70χρονη παρέμεινε σιωπηλή κατά τη διάρκεια της φαινομενικά άβολης στιγμής, κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου των Καρντάσιανς στο Hulu
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
νοσοκομεία, Δήμοι, αμυντικές δαπάνες, δημόσια έργα, εφορίες & εφοριακοί, Ασφαλιστικά ταμεία, Ποδόσφαιρικοί παράγοντες και στημένα παιχνίδια, Διαχείριση υπουργείων, ΟΣΕ, Αστυνομία, λοιπά ΜΜΕ και γενικά σχεδόν κανένας άλλος δημόσιος φορέας δεν είδε εισαγγελέα κατά την διάρκεια της τρικομματικής κυβέρνησης.Εντελώς τυχαία όμως η ΕΡΤ θα δει. Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο.
Καλό θα ήταν να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος στην ΕΡΤ για όλη την δεκαετία και όχι για το 2009 και μετά. Την Άνοιξη του 2009 χάσαμε όλοι τις δουλειές μας γιατί είχαν χαθεί κονδύλια επί κονδυλίων. Ακόμα και το budget για τα ΑΜΕΑ για τους καινούριους ψηφιακούς δέκτες είχε εξαφανιστεί...!