Αυτοκτόνησε ζευγάρι που έδινε συμβουλές «αυτό-βοήθειας»

Αυτοκτόνησε ζευγάρι που έδινε συμβουλές «αυτό-βοήθειας» Facebook Twitter
2

Ένα ζευγάρι από το Μπρούκλιν που είχε μια μηνιαία εκπομπή «αυτό-βοήθειας» στο ραδιόφωνο αυτοκτόνησε μέσα στο διαμέρισμα στο οποίο ζούσε, γράφει η New York Daily News.

Η Lynne Rosen, 46 ετών, και ο John Littig, 48 ετών, έδωσαν τέλος στη ζωή τους τοποθετώντας πλαστικές σακούλες γύρω από τα κεφάλια τους και εισπνέοντας ήλιο.

Το ζευγάρι έκανε μια ραδιοφωνική εκπομπή που λεγόταν «η αναζήτηση της ευτυχίας» στον ραδιοφωνικό σταθμό WBAI με θέμα «την προσωπική βελτίωση και ανάπτυξη». Ο WBAI τους περιέγραφε ως «ομιλητές και life coaches».

To ζευγάρι είχε επίσης ιδρύσει μια εταιρεία αυτοβοήθειας με όνομα «Γιατί Όχι Τώρα» και παρέδιδε μαθήματα.

Το ζευγάρι άφησε πίσω του ένα σημείωμα στο οποίο ουσιαστικά αποδείκνυε ότι οι δυο τους αυτοκτόνησαν μαζί.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Ζηλανδία: Πατέρας που διέφευγε για σχεδόν 4 χρόνια μαζί με τα τρία παιδιά του νεκρός σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία

Διεθνή / Νέα Ζηλανδία: Πατέρας που διέφευγε για σχεδόν 4 χρόνια μαζί με τα τρία παιδιά του νεκρός σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία

Ο Τομ Φίλιπς είχε καταφέρει να διαφύγει από αρκετές προσπάθειες των αρχών να τον θέσουν υπό κράτηση, παρά το ότι η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί και τον είχε καταδιώξει επανειλημμένα
LIFO NEWSROOM
Αργεντινή: Ο Μιλέι αναγνωρίζει την «καθαρή ήττα» του στις τοπικές εκλογές

Διεθνή / Αργεντινή: Ο Μιλέι αναγνωρίζει την «καθαρή ήττα» του στις τοπικές εκλογές

Ο Χαβιέρ Μιλέι υποσχέθηκε να «επιταχύνει» τις μεταρρυθμίσεις του, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με εντεινόμενη δυσαρέσκεια εξαιτίας σκανδάλου και της πολιτικής του όσον αφορά τις δημόσιες δαπάνες
LIFO NEWSROOM
Ιρανός ΥΠΕΞ: Η Τεχεράνη θα δεχτεί περιορισμούς στο πυρηνικό πρόγραμμά της με αντάλλαγμα την άρση των κυρώσεων

Διεθνή / Ιράν: Ο όρος για να δεχτεί περιορισμούς στο πυρηνικό πρόγραμμά του

Απευθυνόμενος στη Γαλλία, τη Βρετανία και τη Γερμανία, την αποκαλούμενη ομάδα Ε3, ο Ιρανός ΥΠΕΞ τονίζει: «Αν δεν αδράξουν αυτό το παράθυρο ευκαιρίας οι συνέπειες θα μπορούσαν να είναι καταστροφικές»
LIFO NEWSROOM
Η «τελευταία προειδοποίηση» του Τραμπ στη Χαμάς να δεχθεί τη συμφωνία για τους ομήρους

Διεθνή / Η «τελευταία προειδοποίηση» του Τραμπ στη Χαμάς να δεχθεί τη συμφωνία για τους ομήρους

«Προειδοποίησα τη Χαμάς για τις συνέπειες που θα έχει η άρνησή της, αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση, δεν θα υπάρξει άλλη» τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για τη συμφωνία περί ανταλλαγής ομήρων
LIFO NEWSROOM
Διακοπές ίντερνετ σε Μέση Ανατολή και Ασία μετά από κομμένα υποθαλάσσια καλώδια

Διεθνή / Διακοπές ίντερνετ σε Μέση Ανατολή και Ασία μετά από κομμένα υποθαλάσσια καλώδια

​​​​​​​Microsoft και NetBlocks επιβεβαιώνουν βλάβες σε καλωδιακά συστήματα στην Ερυθρά Θάλασσα – Χώρες όπως η Ινδία, το Πακιστάν και τα ΗΑΕ επηρεάστηκαν με χαμηλές ταχύτητες και διακοπές.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
πανω κατω τα ιδια ιχσυουν και με τους εδω τηλεψυχολογους. ανειδικευτα ατομα (τηλεαστερες, δημοσιογραφοι, παρουσιαστριες...) που στην ουσια εχουν οι ιδιοι αναγκη απο ψυχιατρικη παρακολουθηση παραδιδουν σεμιναρια μεσω εκπομπων.
Εντάξει, είναι τραγικό να χάνονται οι ζωές, και μάλιστα νέων ανθρώπων, αλλά είναι και ολίγον σουρεαλιστικό:- Ξέρεις coach, έχω ένα σοβαρό πρόβλημα... δεν ξέρω, σκέφτομαι να αυτοκτονήσω.- Σοβαρά μιλάς; Ε, λοιπόν δεν θα το πιστέψεις! Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι!