Τουλουπάκη: «Εκπρόθεσμη η κλήση μου σε κατάθεση» - Ζητά τήρηση της νομιμότητας

Τουλουπάκη: «Εκπρόθεσμη η κλήση μου σε κατάθεση» - Ζητά τήρηση της νομιμότητας Facebook Twitter
Eurokinissi
1

«Την τήρηση της νομιμότητας» ζητεί η Ελένη Τουλουπάκη από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, δηλώνοντας ότι κλήθηκε σε κατάθεση εκπρόθεσμα.


Ειδικότερα, η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς δεν εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης στην Προανακριτική, ωστόσο απέστειλε έγγραφο με το οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν ανταποκρίθηκε στην κλήτευση της. Αιτείται, παράλληλα, μια νέα κλήτευση της σε κατάθεση.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στο έγγραφο της η κα Τουλουπάκη αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Για ακόμα μία φορά μου κοινοποιήθηκε εκπρόθεσμα η κλήση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής προκειμένου να προσέλθω και να καταθέσω.

Εκ νέου δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη προθεσμία για την επίδοση της κλήσης, η οποία όπως προβλέπεται στο άρθρο 213 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, είναι τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη κατάθεση.

Αιτούμαι όπως με καλέσετε εκ νέου νομίμως, προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα.»

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τουλουπάκη: "Εκπρόθεσμη η κλήση μου σε κατάθεση" "Αιτούμαι όπως με καλέσετε εκ νέου νομίμως, προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα"Πηγή: www.lifo.gr Μαθεύτηκε ότι η κλήση επιδόθηκε 1.15΄αργότερα (22.45΄νωρίτερα αντί 24.00').Δεν θα μπορούσε και η κατάθεση να μεταφερθεί 1.15 ΄ αργότερα, να μην συμβεί η εγκληματική αυτή παρανομία ; Ή αλλιώς, οι 22.45΄δεν επέτρεπαν στην κ. Τουλουπάκη να προετοιμαστεί ; Ήθελαν δηλαδή (κυρίως η κ. Τουλουπάκη) και δεν μπορούσαν να βρουν λύση ; Ψυχραιμία, που λέει και ο Μητσοτάκης....