Κουμουτσάκος για ένταση με Τουρκία: Είμαστε έτοιμοι για όλα τα πιθανά σενάρια

Κουμουτσάκος για ένταση με Τουρκία: Είμαστε έτοιμοι για όλα τα πιθανά σενάρια Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
1

Την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις συνεχιζόμενες προκλήσεις από την πλευρά της Άγκυρας σχολίασε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη μεταναστευτική πολιτική, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έστειλε μήνυμα αποφασιστικότητας, αναφέροντας πως η Ελλάδα είναι έτοιμη για όλα τα σενάρια.

«Είμαστε έτοιμοι για όλα τα πιθανά σενάρια. Τα σενάρια που εξετάζουμε είναι από το πιο αθώο μέχρι το πιο δύσκολο», σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος, συμπληρώνοντας πως αυτό οφείλει να κάνει κάθε σοβαρή κυβέρνηση.

Η ηγεσία της Τουρκίας, επεσήμανε, έχει αποφασίσει να εφαρμόσει πλήρως το δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας». Στην προσπάθεια αυτή, όμως, έχει συσπειρώσει όλα τα γύρω κράτη της περιοχής, σχολίασε ο κ. Κουμουτσάκος.

Σχολιάζοντας την κλιμάκωση των προκλήσεων από την πλευρά της Τουρκίας, ο κ. Κουμουτσάκος εκτίμησε πως «ο Ερντογάν δοκιμάζει τις αντοχές μας». Απέναντι σε αυτήν την συμπεριφορά, εξήγησε πως η Ελλάδα υψώνει «τρία τείχη»: Εθνική ενότητα και ομοψυχία, διπλωματία, επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Διαβεβαίωσε, τέλος, πως τα σύνορα μας είναι απολύτως ασφαλή και η Κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Εθνική ενότητα, και ασφαλή σύνορα... είναι σαφές πως ο κύριος Κουμουτσακος απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν έχουν βγει από το σπίτι ή έχουν διαβάσει ειδησεογραφία τα τελευταία 10 χρόνια...Σε άλλα νέα, έγινε πορεία στο κέντρο της Αθήνας για να τιμωρηθεί Έλληνας πολίτης για βλασφημία του Αλλάχ...