Σκύλος πιάστηκε να «κλέβει» παιχνίδια από αστυνομικό τμήμα - Νόμιζε πως ήταν για εκείνον

Σκύλος πιάστηκε να «κλέβει» παιχνίδια από αστυνομικό τμήμα - Νόμιζε πως ήταν για εκείνον Facebook Twitter
2

Όταν οι αστυνομικοί τον «έπιασαν», συνειδητοποίησαν πως δεν το έκανε για πρώτη φορά αλλά η «κλοπή» του Μπεν Φράνκλιν μόνο γέλιο τους προκάλεσε.

Ο Μπεν Φράνκλιν, ο σκύλος θεραπείας του αστυνομικού τμήματος της Μασαχουσέτης πιάστηκε να κλέβει παιχνίδια που οι αστυνομικοί είχαν συγκεντρώσει για να τα δώσουν σε παιδιά με αναπηρία, ενόψει τον γιορτών των Χριστουγέννων. 

Σύμφωνα με τον αστυνομικό Τζέιμς Μιλ, ο ενός έτους Φράνκλιν, ράτσας Γκόλντεν Ριτρίβερ, «νόμιζε πως όλα τα παιχνίδια ανήκαν σε εκείνον». 

Παρόλο που προσπάθησε να τα πάρει κρυφά, οι αστυνομικοί τον έπιασαν «στα πράσα», και κατέγραψαν σε βίντεο την στιγμή που προσπαθούσε να τους ξεφύγει, όντας μέσα στο τμήμα, κρατώντας στο στόμα του ένα παιδικό καλάθι με ένα ψεύτικο μωρό. 

Όταν τον ακολούθησαν, ανακάλυψαν πως στο κρεβάτι του, κάτω από ένα γραφείο, είχε ήδη μαζέψει έναν μεγάλο σωρό από παιχνίδια. Φυσικά δεν τον τιμώρησαν, απλώς του απαγόρευσαν την είσοδο στο δωμάτιο με τα παιχνίδια. Όσο για τα «κλοπιμαία», αποφάσισαν να του τα αφήσουν, αντικαθιστώντας τα με καινούργια παιχνίδια.

«Έχει τον έλεγχο του τμήματος και είναι καταπληκτικό. Είναι σαν εκείνο τον τύπο που εμφανίζεται στο πάρτι και όλοι τον λατρεύουν. Σοβαρά, όταν μπαίνει σε ένα χώρο, είναι σαν αχτίδα φωτός», είπε ο Τζέιμς Μιλ.  

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια