«Είναι στο χέρι σου»: Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με αιχμές για τις εφόδους της ΕΛ.ΑΣ σε προβολές του «Τζόκερ»

«Είναι στο χέρι σου»: Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με αιχμές για τις εφόδους της ΕΛ.ΑΣ σε προβολές του «Τζόκερ» Facebook Twitter
1

Ένα νέο σποτ δημιούργησε η επικοινωνιακή ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για να διαφημίσει το isyriza.gr, με το βίντεο να είναι γεμάτο αιχμές κατά της κυβερνητικής πολιτικής και των πρόσφατων επιχειρήσεων της αστυνομίας.

«Θα αφήσεις τον συντηρητισμό και τον αυταρχισμό να γίνουν κανονικότητα;», είναι το κεντρικό μήνυμα των δημιουργών που παρεμβάλουν μια φωτογραφία από τα επεισόδια με τα ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ, με σαφείς αναφορές και στις εφόδους της ΕΛ.ΑΣ σε προβολές της ταινίας «Τζόκερ», όπως και στις επιχειρήσεις της ΟΠΚΕ σε χώρους διασκέδασης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του κόμματος isyriza.gr. «Έλα με ιδέες και όρεξη για να βρούμε τις απαντήσεις. Είναι στο χέρι σου. Μπες στο isyriza.gr να φτιάξουμε μαζί και καλύτερα τη νέα εποχή».

«Είναι στο χέρι σου»: Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με αιχμές για τις εφόδους της ΕΛ.ΑΣ σε προβολές του «Τζόκερ» Facebook Twitter

Το σποτ μοιράστηκε μέσα από την επίσημη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook:

Πριν τρεις εβδομάδες, ένα παρόμοιο σποτ είχε ανέβει στο κανάλι του κόμματος στο Youtube

 
Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τέλεια! Αν συνεχίσει έτσι θα πάει ακριβώς εκεί από που ξεκίνησε: σε ποσοστά επί Αλαβάνου (ο οποίος, παρεμπιπτόντως, μοιάζει μπροστά στους διαδόχους του με τέρας σοβαρότητας...)