Γκάζι: H Αστυνομία ανακοίνωσε πως βρήκαν ναρκωτικά στο κλαμπ Steam - Τι δηλώνει ο ιδιοκτήτης

Γκάζι: H Αστυνομία ανακοίνωσε πως βρήκαν ναρκωτικά στο κλαμπ Steam - Τι δηλώνει ο ιδιοκτήτης Facebook Twitter
7

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την έφοδο της Δίωξης Ναρκωτικών στο κλαμπ Steam, στο Γκάζι, τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ πριν από λίγο υπήρξε και επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ.

Ναρκωτικά και συλλήψεις

 

Μετά από σωρεία καταγγελιών στα social media, η αστυνομία ανακοίνωσε πως στο κλαμπ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης, MDMA, ecstasy και φαρμακευτικών δισκίων, ενώ για την υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά δέκα άτομα -  6 πελάτες, ένας υπάλληλος όπου στην κατοχή του βρέθηκαν συσκευασίες κοκαΐνης και οι τρεις ιδιοκτήτες του κλαμπ. 

Τι δηλώνει στο LiFO.gr ο ιδιοκτήτης

 

Το LiFO.gr επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, Γιώργο Παλιούρα, που λέει πως όλες οι κατηγορίες σε βάρος των ιδιοκτητών έχουν αποσυρθεί. «Έγινε προσαγωγή για εμάς, δεν υπήρχε τίποτα το μεμπτό», δηλώνει, ενώ για τον υπάλληλο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε κοκαΐνη, λέει πως ακόμα δεν έχει ενημερωθεί σχετικά: «Δεν γνωρίζω τι έχει γίνει. Τώρα ξεμπερδέψαμε κι εμείς». «Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε χρήση ναρκωτικών», ξεκαθαρίζει, επιμένοντας πως η διεύθυνση του καταστήματος θα προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες, μόλις επιβεβαιώσει τα στοιχεία. 

Ο DJ Γιώργος Απέργης, που έπαιξε μουσική εκείνο το βράδυ στο κλαμπ, κατήγγειλε πως οι αστυνομικοί που έκαναν την έφοδο, έβρισαν θαμώνες και προκάλεσαν πανικό. Παρ' όλα αυτά, ο κ. Παλιούρας ούτε επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει τις καταγγελίες του dj και θαμώνων, καθώς όπως λέει βρισκόταν σε άλλο επίπεδο του καταστήματος την ώρα της εφόδου. «Ήμουν κάτω στο καμαρίνι, στο γραφείο. Δεν έχω εικόνα».

Νέα μαρτυρία από θαμώνα

Εν τω μεταξύ, πληθαίνουν οι μαρτυρίες για την έφοδο της Δίωξης Ναρκωτικών στο κλαμπ Steam, στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Μετά τον γνωστό DJ Γιώργο Απέργη, ένας άλλος θαμώνας του κλαμπ, μίλησε υπό το καθεστώς της ανωνυμίας στο LiFO.gr για όσα συνέβησαν κατά την επιχείρηση της αστυνομίας. 

«Ήταν γύρω στις 5 το πρωί περίπου και είχε ακόμη αρκετό κόσμο το μαγαζί. Είχε δυο σκηνές και εμείς αποφασίσαμε να κινηθούμε σε αυτήν που βρισκόταν κάτω. Κάποια στιγμή ακούσαμε φωνές να πέσουμε όλοι κάτω. Εμείς στην αρχή δεν καταλάβαμε τι γινόταν. Νομίζαμε ότι έγινε μια φασαρία ανάμεσα στον κόσμο», λέει χαρακτηριστικά.

Αν και σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν δέκα προσαγωγές και κάποιες από αυτές μετατράπηκαν σε συλλήψεις, για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ ούτε το Steam Club έχει προβεί σε κάποια επιβεβαίωση. Από το 

»Ήταν καμιά δεκαριά αστυνομικοί με πολιτικά και είχαν και τρεις γυναίκες μαζί τους. Τις δυο τις είχα δει στο μαγαζί νωρίτερα. Ήταν για αρκετή ώρα και παρακολουθούσαν τον κόσμο και μου έκανε εντύπωση επειδή η μία δεν χόρευε (...) Μας είπαν να κάτσουμε όλοι στο πάτωμα επειδή θα γίνει έρευνα από την δίωξη ναρκωτικών, μας είπαν να μην μιλάμε μεταξύ μας και να μην βγάλουμε κινητά. Το κορίτσι του ποστ ήταν στην τουαλέτα εκείνη την στιγμή χωρίς να ξέρει τι γίνεται και από ότι μάθαμε μετά πήγε η γυναίκα αστυνομικός, την έγδυσε και της έκανε ακραίο σωματικό έλεγχο. Την έψαξε εξονυχιστικά μέχρι και στα γεννητικά όργανα που είναι ακραίο αν δεν έχεις ένταλμα. Τους υπόλοιπους δεν μας έψαξαν έτσι. Τους ρωτούσαμε συνέχεια να μας πουν τον λόγο για τον οποίο γίνεται και ότι αυτό το πράγμα είναι παράλογο. Δεν μάθαμε ποτέ αν πρόκειται για καταγγελία ή αν το ίδιο το μαγαζί έκανε καταγγελία. Αφού μας έψαξαν όλους έναν, έναν. Υπήρχε εκνευρισμός γενικά. Βρήκαν μερικές μικροποσότητες ουσιών σε μερικά άτομα αλλά τις πέταξαν. Όποιος πέρναγε τον έλεγχο τους, τον έδιωχναν.

»Έξω μας φώναζαν να φύγουμε κατευθείαν. Αργότερα όταν βγήκαμε έξω έκαναν έλεγχο σε ορισμένα άτομα που τους είχαν περάσει χειροπέδες. Μας έσπρωχναν να φύγουμε ενώ σε ένα παιδί που έβγαλε το κινητό του τον τραμπούκισαν. Αργότερα όταν πέρασα με το αμάξι είδα ότι είχαν στοιβάξει ορισμένους και τους πήγαιναν στη ΓΑΔΑ. Τους φώναξα ότι είναι απαράδεκτο αυτό και η απάντηση ήταν συνέχεια "σκάσε". Το Steam δεν είναι κάποιο μαγαζί στα Εξάρχεια που είναι αποκλεισμένα από την υπόλοιπη Αθήνα. Είναι από τα πιο μεγάλα κλαμπ της Αθήνας και είναι δίπλα στο Lohan και στο Τόκιο όπου διασκεδάζουν 15χρονα.

»Έχω στείλει μηνύματα στην σελίδα στο μαγαζί αλλά δεν μου έχει απαντήσει κανείς και δεν τα ανεβάζουν. Δεν ξέρω αν πρέπει να υπάρχει ένταλμα έρευνας αλλά ούτε είδαμε κανένα εισαγγελέα ήτα μόνο καμιά δεκαριά αστυνομικοί με πολιτικά και 25 μονάδες ΟΠΚΕ λες και είμαστε και εγκληματίες και σε κάποια φάση μας είπαν ότι μιας και είμαστε σε αυτό το κέντρο δεν έχουμε δικαιώματα. Δηλαδή βγαίνεις έξω για να πιεις και να χορέψεις και είσαι αυτομάτως απόβρασμα της κοινωνίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας

 

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθησαν (10) άτομα σε κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα

Κατασχέθηκαν

Στο πλαίσιο δράσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την αποτροπή της διάδοσης χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών σε χώρους εστίασης και διασκέδασης, πραγματοποιήθηκε, πρωινές ώρες χθες (10 Νοεμβρίου 2019), αστυνομική επιχείρηση σε κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα.

Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν (10) άτομα (5 αλλοδαποί και 5 ημεδαποί) και συγκεκριμένα:

(6) πελάτες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης, MDMA και φαρμακευτικά δισκία,
υπάλληλος του κέντρου διασκέδασης, που κατείχε τρεις συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους 2,8 γραμμάριων, και
οι ιδιοκτήτες του κέντρου.

Επιπλέον στο δάπεδο του καταστήματος εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης, MDMA και ecstasy, τις οποίες απέρριψαν οι κάτοχοι τους.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

12,6 γραμ. κάνναβη και 3,5 γραμ. κοκαΐνη,
1,7 γραμ. ηρωίνη και 3,2 γραμ. MDMA,
2 δισκία ecstasy και 20 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Έπεσε σύρμα. Όσοι είχαν τα πέταξαν κάτω. Το να τα χώσεις στα απόκρυφά σου δεν βοηθάει σε τίποτα.Δεν τα γουστάρω τα ναρκωτικά. Μου την σπάνε. Και δεν θα δίσταζα να τους στείλω όλους μέσα, αν είχα και την παραμικρή υποψία. Μόνο στην σκέψη ότι το 15χρονο παιδί μου θα πάει να διασκεδάσει και θα μου τηλεφωνήσουν ότι είναι νεκρό επειδή πήρε μία μαλακία που του πασάρισε κάποιος πονηρός, με αφήνει παγερά αδιάφορη και το ντου και η σωματική έρευνα. Όσο για τον dj, αυτόν κι αν τον έχω γραμμένο, που έχει και άποψη!
η αστυνομία ανακοίνωσε πως στο κλαμπ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης, MDMA, ecstasy και φαρμακευτικών δισκίων, Πηγή: www.lifo.grτην ίδια στιγμή ακούμε για χούντες, παγετώνες, μεσαίωνες από τις μόνιμες δυνάμεις αδράνειας και καθυστέρησης σε αυτή τη χώρα.
https://www.newsit.gr/ellada/gkazi-mou-zitise-na-gdytho-kai-evale-ta-xeria-tis-mesa-sto-soutien-mou/2913275/...Ναι, ναι, κάτσε να σου έλεγαν "σκάσε και γδύσου" και να σου βάζαν και χέρι μετά και θα σου έλεγα πόσο πολύ θα σ' άρεσε το σκηνικό.
Τα ναρκωτικά οι γυναίκες τα κρύβουν στα σουτιέν τους και στα κυλοτάκια τους και πολλές φορές και μέσα στα γεννητικά τους οργανα.Στην αρχή που μου το έστειλες νόμιζα ότι την έψαξε άντρας και λογικά έφριξα.Από το άρθρο φαίνεται ότι την έψαξε γυναίκα αστυνομικός.Τι θες να συζητήσουμε;Αν σε προσλάβουμε στην δίωξη ναρκωτικών, εσύ ψάχνε μόνο στις τσέπες τους.
Αρθρο 94 Προεδρικού Διατάγματος 141/1991Προληπτική ενέργεια.Για την πρόληψη αξιοποίνων πράξεων και δυστυχημάτων και την εξασφάλιση της δημόσιας ειρήνης, ευταξίας και απρόσκοπτης κοινωνικής διαβίωσης των πολιτών, κατά τα ειδικότερα κατωτέρω οριζομένα, εκτός των άλλων δραστηριοτήτων της, η Ελληνική Αστυνομία:α. Ενεργεί σωματικές έρευνες προσώπων, έρευνες χωρών προσιτών στο κοινό, έρευνες μεταφορικών μέσων και μεταφερόμενων αντικειμένων.καιΆρθρο 257 Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. - Σωματικές έρευνες.1. Στους κατηγορουμένους γίνεται σωματική έρευνα, όταν εκείνος που διεξάγει την ανάκριση κρίνει ότι εξαιτίας σπουδαίων λόγων είναι χρήσιμη για την εξακρίβωση της αλήθειας. Σε τρίτα πρόσωπα διενεργείται σωματική έρευνα, όταν υπάρχει σοβαρή και βάσιμη υπόνοια ότι θα βρεθούν ίχνη ή άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την κατηγορούμενη πράξη ή απόλυτη ανάγκη. Με τη διεξαγωγή της σωματικής έρευνας δεν θα πρέπει να προκαλείται βλάβη στην υγεία του προσώπου που υπόκειται σε αυτήν, ούτε να θίγεται, κατά το δυνατό, η αξιοπρέπειά του. Η διάταξη του άρθρου 199 εφαρμόζεται και στις σωματικές έρευνες.2. Η σωματική έρευνα πρέπει να γίνεται ιδιαιτέρως και χωριστά για κάθε πρόσωπο. Αν αναζητείται ορισμένο πράγμα ή έγγραφο, εκείνος που ενεργεί την έρευνα καλεί προηγουμένως τον κάτοχό του να το παραδώσει.--------Το τι μας αρέσει μπορεί να είναι διαφορετικό από τι είναι νόμιμο. Εξαρχής το μόνο ερώτημα είναι αν η αστυνομία παρανόμησε. Εγώ δεν το αποκλείω. Αν έχει γίνει παρανομία είναι μάλλον μία τυπική αβλεψία. Αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη να την πει αλλά να την βασίσει όχι στο τι νιώθει αλλά στο τι ισχύει.Οι φωνές περί χούντας κτλ είναι πέραν της πραγματικότητας.
τι το πέρασαν εδώ; Βερολίνο; Λονδίνο; Βαρκελώνη; Μιλάνο; Άμστερνταμ; να τελειώνουμε επιτέλους με το παραμύθι τουριστικός προορισμός Αθήνα
Ήταν και τουρίστες στο κλαμπ;Ή ο τουρισμός μας βασίζεται στην ελεύθερη χρήση ναρκωτικών; Ειλικρινά είναι από τις φορές που δεν καταλαβαίνω καν τι λένε οι "προοδευτικές" φωνές (μόνο προοδευτικό δεν είναι να επικαλείσαι το δικαίωμα στην παρανομία).