Οι «πυρακτωμένοι γίγαντες» της λεωφόρου Κηφισίας: Θερμική απεικόνιση δρόμων και κτιρίων

Οι «πυρακτωμένοι γίγαντες» της λεωφόρου Κηφισίας: Θερμική απεικόνιση δρόμων και κτιρίων Facebook Twitter
1

Ένα νέο εντυπωσιακό βίντεο με τη θερμική απεικόνιση της Λεωφόρου Κηφισίας δημοσίευσε η ομάδα Up Drones.

Στο βίντεο απεικονίζονται με τη βοήθεια ειδικών μηχανημάτων καταγραφής οι υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσουν τα κτίρια της λεωφόρου Κηφισίας, τις τελευταίες ημέρες.

Όπως αναφέρει η ομάδα που κατέγραψε το πώς συμπεριφέρονται κάποια από τα πιο γνωστά κτίρια της περιοχής, κάτω από τον καυτό ήλιο, το μέγαρο του ΟΤΕ ήταν από τα κτήρια που επέδειξαν την καλύτερη «συμπεριφορά» καθώς η θερμοκρασία του δεν ξεπέρασε τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Αντίθετη ήταν η εικόνα στο οδόστρωμα, όπου καταγράφηκαν πολύ υψηλές θερμοκρασίες όπου έφτασαν έως τους 60 βαθμούς Κελσίου όπως και στις μονάδες κλιματισμού στης ταράτσες όπου η θερμοκρασία έφτασε τους 70 βαθμούς κελσίου.

Το Atrina, που είναι και το τρίτο ψηλότερο κτίριο στην Ελλάδα, ενώ η βορινή πλευρά του έδωσε θερμοκρασίες περίπου 35 βαθμών Κελσίου, στη νότια πλευρά του μετατράπηκε σε μία τεράστια «θερμάστρα». Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο «Οι πυρακτωμένοι γίγαντες της Λεωφόρου Κηφισίας»

 
Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια