ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Up Drones: Η θερμική απεικόνιση της πιο ζεστής μέρας του καύσωνα στην Αθήνα από ψηλά

Up Drones: Η θερμική απεικόνιση της πιο ζεστής μέρας του καύσωνα στην Αθήνα από ψηλά Facebook Twitter
1

Το θερμικό φορτίο της πόλης των Αθηνών κατέγραψε με ειδικά μηχανήματα σε βίντεο η ομάδα Up Drones κατά τη διάρκεια του καύσωνα των προηγούμενων ημερών.


Το εντυπωσιακό βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 57 δευτερολέπτων με τίτλο «Οι δρόμοι της φωτιάς. Η θερμική απεικόνιση της πιο ζεστής μέρας του καλοκαιριού Up Ο' ψηλά» γυρίστηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου, την μέχρι τώρα πιο ζεστή ημέρα του φετινού καλοκαιριού με τον υδράργυρο να ξεπερνά τους 40 βαθμούς Κελσίου.


Όπως σημειώνει η ομάδα, το μεγαλύτερο θερμικό φορτίο καταγράφηκε στην άσφαλτο καθώς και στις ταράτσες των κτιρίων όπου βρίσκονται οι κεντρικές μονάδες κλιματισμού με την θερμοκρασία μάλιστα σε ορισμένα σημεία της πόλης να ξεπερνά τους 85 βαθμούς Κελσίου.

 
Ελλάδα
1

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ από τη Λατινική Αμερική

Ελλάδα / Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό του κοντέινερ, όπου είχαν αποκρυφτεί 271 κιλά και 150 γραμμάρια κοκαΐνης, αξίας 5,5 εκατομμύρια ευρώ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς πως η μόνη λύση για μία πιο βιώσιμη πόλη είναι το χώμα και το πράσινο, ο μεγαλύτερος δηλαδή εχθρός των κατασκευαστών, των μηχανικών, των αρχιτεκτόνων, των πολιτικών, των δημάρχων και όλων των Ελλήνων γενικότερα όπου ανάπτυξη = τσιμέντο.